Zařiďte si byt praktickým nábytkem, který umně skryje nepořádek

Share

Čekáte dámskou návštěvu, která se ohlásila na poslední chvíli a vy narychlo musíte poklidit nepořádek, tak častý ve staromládeneckém bytě. Viditelné poházené šatstvo dáte do prádelního koše, uklidíte boty v předsíni do neviditelného kouta, nádobí naskládáte do myčky a jen tak tak stihnete vynést smetí. Ještě sehnat občerstvení a romantický večer může začít.

Zvládněte chaos s pomocí účelného nábytku

Na příští návštěvu už se musíte lépe připravit. Abyste předešli chaotickému uklízení špinavého prádla, ponožek, propocených triček a zablácených bot do nesmyslných úkrytů, měli byste si příbytek zařídit praktickými kusy nábytku. Šatní skříň v předsíni umně skryje sezonní oblečení i to, které zrovna nenosíte. Do koupelnové skříně se vejde prádelní koš, do skříňky v kuchyni schováte koš odpadkový. Co ale s botami? Podobně jako s oblečením. Obuv, již nenosíte, ukryje botník se speciálními poličkami, kam se vejdou i pohorky nebo těžká obuv.

Nezapomeňte na detail, jako je botník

Užitečným pomocníkem je také sedací botník. Dovedně zkombinované funkce pohodlného sedátka s botníkem umožňují jak pohodlné zouvání a obouvání, tak uklizení obuvi na své místo. Díky takovému nábytku si jednak ulevíte po příchodu domů, potěšíte unavenou návštěvu a ještě šikovně uschováte boty, případně ponožky, krémy a kartáče na obuv. Sedací, výklopné i regálové botníky se vyrábějí ve vícero provedeních, které dispozičně zapadnou do jakkoliv velké předsíně s nevyužitými zákoutími, jež vhodně vyplní právě tyto kusy nábytku. Díky variantám v rozmanitých barevných provedeních lze nápaditě sladit botníky s dalším nábytkem i celkovým designem interiéru. Ačkoliv se to nezdá, i zdánlivé maličkosti, jako jsou botníky, skříňky a další menší nábytek, dokážou v každém bytě dotvořit příjemnou atmosféru.

Read more

Local News