Zapomeňte na podzimní chmury, spinning vás jich zbaví!

Share

Jezdit na kole se učíme už jako malé děti. První metry ujeté bez pomoci rodičů a postranních koleček jsou velkým vítězstvím. Láska k cyklistice pak některým zůstane a jiní na ni zapomenou. Přesto si spinning užijí obě skupiny stejně.

Na zimu dovnitř
Přes letní sezónu máme pohybu a aktivit dostatek, dny jsou dlouhé, počasí přívětivé a tak nám v aplikacích přibývají kilometry a hodiny strávené sportem ani nevíme jak. Jakmile se ale ochladí a místo kraťasů začneme hledat teplé ponožky, začne to být s časem stráveným venku horší. Sport nám ale chybí a tak hledáme indoor aktivity, které nás udrží v kondici, dodají potřebné endorfiny a pomohou zvládnout zimu s úsměvem a dobrou náladou. Oblíbený je kruhový nebo funkční trénink, posilování, crossfit a také spinning, který spojuje pohyb a hudbu.

Do sedel! 
Právě spinning nám dokáže dobít baterky během hodinové lekce na maximum, i když ze statického kola budeme slézat unavení a s bolavými svaly. Instruktorka vede celou lekci, pouští motivační hudbu a v jejím rytmu pak probíhá celé cvičení v různých sestavách a choreografiích. Zapomeňte na nudnou jízdu na kole, spinning vás bude bavit. A to i přesto, že běžné kolo vám nic neříká a seděli jste na něm naposled jako děti. Při spinningu procvičíte a posílíte všechny problémové partie a spálíte víc kalorií než při aerobiku. Tato aktivita je vhodná téměř pro každého, kdo se chce začít hýbat. Nenechte se zmýlit, že při lekci hodně času prosedíte v sedle, rozhodně se nejedná o odpočinkovou aktivitu a to vám instruktorka dokáže už během prvních pár minut. Kdybyste náhodou po lekci spinningu ještě neměli dost, je pro vás připravena i posilovna v Brně. Jako odměnu po náročném cvičení si pak můžete dopřát wellness a odpočinout si.

Hýbat se a nezanevřít na sport během zimy chce trochu osobní disciplíny, ta se vám ale vrátí v podobě skvělé kondice na jaře a postavy připravené na plavkovou sezónu.

Read more

Local News