Zákony atraktivity vám pomůžou získat ženu snů

Share

A je to tady. V Česku se objevil nový skvost, který vás nenechá v klidu a budete toužit být jeho součástí. V tento okamžik se skoro  každý muž zajímá o projekt Zákony Atraktivity. Jedná se o výuku výhradně pro muže. Jste-li muž a nejste spokojeni se svým dosavadním životem tak čtete správně tyto řádky. Tento nový diamant obsahuje mnoho rad, technik, tipů a úkolů jak měnit muže od základu k tomu, aby vedl spokojený život. Co spokojený, ten nejlepší. A to nejdůležitější do tréninku můžete vstoupit zdarma! Kdy obdržíte po dobu tří týdnů, výukové video plné rad, tipů, principů a technik, jak na kvalitnější život. Učiňte tak dokud je čas.

Stalo se vám někdy, že vás nevzali na pohovoru v práci? Co když za to mohla vaše neverbální komunikace? Případně jste dostatečně neuměli zapůsobit vaší mluvou. Máte chuť změnit celou vaší venkovní vizáž? Soudili vás někdy podle vzhledu a vizáže? A nebo chcete začít mít přemíru energie do života? Protože energie je důležitá. Bez ní nemůžete mít tížené výsledky. A je jedno jestli se jedná o sféru v podnikání, či získávání nových přátel nebo třeba i nové partnerky. Vše je totiž navzájem propojené. Bez poznávání našich vnitřních hodnot a i těch venkovních, nemůžeme být atraktivními muži číslo jedna. Berte to jako fakt!

Kdo stojí za celým konceptem tohoto skvostu?

Stojí za ním kouč David Hůrka, který se věnuje léta mezilidským vztahům, motivaci, osobnímu rozvoji a koučování mužů ať už se jedná o jakýkoliv problém. David díky svému individuálnímu přístupu a empatii se naučil naslouchat mnoha mužům a měnit jejich životy.

Autor nenechal nic náhodě a vypracoval vše k naprosté dokonalosti a spokojenosti mužů. Každý se zkrátka v tomto tréninku najde.Máte tak jedinečnou možnost se přihlásit do tréninku dnes zdarma. To jsou mocné zákony atraktivity. Nyní vám vše začne do sebe zapadat jako skládanka a váš život se začne postupně od základu měnit.

Otázky a odpovědi

Proč tento projekt vznikl?

Protože chci neustále pomáhat mužům. Málokterý  český muž je spokojený.

Jak jsi se dostal ke koučování?original logo

Nevážil jsem si dříve sám sebe. Tak to chodí když jste odlišní. Ale naštval jsem se na sebe a zamakal. Zjistil jsem, že mým cílem je pomáhat nespokojeným mužům.

Myslíš si, že je to s našimi muži tak špatné?

Nemyslím, mnoho mužů má vůli, sny a nějaké cíle. Ale mnoho z nich to nikdy nerealizuje. A já tu jsem od toho, abych jim ukázal že plnit si své sny vize je zcela přirozené a normální. Lidé by se neměli spokojit jen s tím co mají, měli by chtít od života víc.

Co by jsi doporučil našim čtenářům na závěr?

Že jim přeji ať se jim vše splní co od života chtějí a ať se opravdu nespokojí jen s tím co mají. A je jedno jestli se jedná o partnerství, peníze, kariéru, přátelé. Jděte si za svým!

 Stáhněte si zdarma ebook o tom, co není atraktivní!

Read more

Local News