Zajímavosti o erotických masážích

Share

Erotické masáže začaly psát svou historii již před více než 5000 lety. Dnes se erotické masáže staly trendem, který vyhledává stále více párů i jednotlivců. Taková masáž zahrnuje spoustu jemných detailů, od prostředí místnosti až po smyslům lahodící atmosféru s masážními oleji, které jsou k masáži využívány.

Pokožka má až 5 milionů dotykových receptorů

Asi 3000 z nich je na špičce prstu. Dotyk je první smysl, který se v nás vyvine, a poslední, co nás opustí. Je jasné, že jsme byli stvoření pro doteky. Biologie nám poskytla mnoho skvělých daru, ale ten je nejlepší nepochybně síla doteku.

Jedna hodina masáže má stejný účinek jako 7hodinový spánek

Odstraňte roky únavy a nedostatek spánku s erotickou masáží od profesionála. 60 minut masáže se rovná až 7 hodinám kvalitního spánku!

Uvolňuje stres a ovlivňuje zdraví

Odborníci odhaduji, že stres způsobuje 80-90 % onemocnění. Nejen, že masáž zmírňuje stres, je to také přirozený imunitní posilovač. Studie ukazují, že pravidelná masáž zvyšuje počet bílých krvinek, a tím pádem i přirozenou obranyschopnost organismu před nemocemi.

Nejstarší záznam o masáži pochází z roku 2330 před naším letopočtem

Piktogram zobrazuje dva muže, jejichž nohy a ruce jsou masírovány. V roce 460 př.nl Hippocrates pronesl: „Lékař musí mít zkušenosti v mnoha činnostech, ale přednostně ve tření.“

Erotické masáže jsou dokonalým zážitkem

Čas plný vzrušení, který si můžete dopřát jak sami, tak i s partnerkou. Erotické masáže jsou plné relaxace a uvolnění a probíhají v příjemném prostředí, kde se o vás postarají zkušené masérky. Masérka se věnuje erotogenním zónám a často masáž končí orgasmem. Masáž vás nejen zbaví napětí, stresu, ale jde také o nezapomenutelný zážitek. Kromě klasických erotických masáží můžete vyzkoušet také tantrické masáže a propojit se se svoji duchovní energií. Mezi intenzivní zážitky se rovněž řadí masáže pro páry, během nichž si můžete vychutnat erotický zážitek i se svou drahou polovičkou.

Read more

Local News