Zahradní technika, která veškerou námahu na zahradě odedře za vás

Share

Práce kolem domu a na zahradě patří k těm nejtěžším. Z toho důvodu je na trhu k dostání řada šikovných pomocníků, kteří vám ji významně usnadní. Při jejich výběru upřednostňujte hlavně značky, jež se v této oblasti drží dlouhodobě na špici.

Švédská kvalita vás nikdy nezklame

Řeč je o celosvětovém výrobci venkovního nářadí Husqvarna, jenž se zaměřuje hlavně na udržování trávníků, zahrad, parků a lesů. Tato společnost založená v 17. století ve Švédsku se řadí mezi nejstarší průmyslové firmy na světě. V rámci Husqvarna Group, jež dodává své produkty do více než 100 zemí světa, se nacházejí další kvalitní značky, z nich jmenujme například McCulloch, Gardena, Klippo a Zenoah.

Péče o porost bude radostí

Řetězová pila je vlajkovou lodí značky Husqvarna. Ty nejlepší ve své kategorii jsou skutečným profesionálním nářadím, které zvládne i velmi náročné práce v těžkém provozu. Kvalitní motory se vyznačují nízkou spotřebou paliva a nízkými emisemi výfukových plynů. S pilou se vám bude velmi dobře pracovat, neboť je i přes vysoký výkon lehká, má rychlou akceleraci a flexibilní provoz. Karburátor je vybaven tlumením vibrací. S křovinami si bez potíží poradí nůžky na živé ploty, v jejichž prospěch hovoří snadná manipulace a bezpečné ovládání pomocí intuitivní klávesnice, vysoký výkon bez přímých emisí a tichý provoz.

Trávník bez chybičky

Sekání trávy patří k dalším nepopulárním a dosti náročným činnostem. Šetřete svá záda a ruce a pořiďte si sekačku s pojezdem, díky níž se pro vás tato práce na zahradě stane relaxací. Jste-li vlastníkem větších zatravněných ploch, vsaďte na zahradní traktor nebo rider. Sekání trávy pro vás bude téměř bezpracné, a dokonce se na něho budete těšit. Rider umí skvěle manévrovat na pozemku se stromy, zahradní traktor užijete jako všestranného pomocníka v jakémkoliv ročním období.

Read more

Local News