Zahoďte předsudky. Plastika se zaměřuje i na ryze mužské partie

Share

Plastika už to dávno není jenom ženské téma. Plastické a estetické operace podstupují ve velké míře i muži. I vy můžete být jedním z nich. Ať už řešíte ztrátu sebevědomí nebo zdravotní problémy, zákroků, které vám pomohou, je spousta. Které to jsou?

Liposukce

Odsátí tuku je vyhledávaným zákrokem v oblasti plastické chirurgie, a to jak u žen, tak i u mužů. Nemělo by to být vnímáno jako technika, po níž trvale zhubnete, ale jako metoda, která vám pomůže tělo vytvarovat. Po zákroku byste měli trvale udržovat zdravý jídelníček a zaměřit se i na pohyb, abyste podpořili správný metabolismus a neukládaly se vám nadbytečné tuky. Muži často vyhledávají liposukci břicha a liposukci prsou. Na výběr ale jsou i procedury zaměřující se na jiné části těla, například liposukce stehen, boků nebo podbradku.

Obřízka

Máte potíže při intimní hygieně nebo při sexu? Možná se potýkáte se zúženou předkožkou, což často vede i k nepříjemným zánětům a dalším zdravotním rizikům. Nejlepší východiskem je malý zákrok v podobě obřízky, při němž vám specialista částečně nebo úplně odstraní vaší předkožku a zbaví vás tak trvale veškerých problémů.

Zbytnění penisu

O problémech v intimní oblasti se možná bojíte mluvit se svou polovičkou, můžete je ale vyřešit s lékařem, který vám pomůže s opětovným sebevědomím. Odborníci se zaměřují na tzv. penoplastiku, která dokáže pomocí přenosu vlastního tuku prodloužit váš penis o několik centimetrů.

Redukce prsních žláz

U mužů se ve spojení s prsy projevuje kvůli hormonální nerovnováze problém výraznějšího ukládání tuku. Jde o choulostivou problematiku, lékaři tento problém znají a ví, jak si s ním poradit, nemusíte se proto bát přijít na konzultaci. Tzv. gynekomastie je zákrok, který pomáhá trvale odstranit zvětšené prsní žlázy a navrací prsům jejich přirozenost.

Plastika nosu

Není to jen o tom, že vám chirurg narovná či zmenší nos, aby docílil symetrie v obličeji. Operace dokáže změnit celkovou psychiku a dodat sebevědomí. Možná trpíte i problémy s dýcháním, což může být důsledkem vybočené nosní přepážky. Tzv. rhinoplastika je zákrok, který vás zbaví těžkostí s dýcháním, ale i s nedokonalostmi ohledně vašeho nosu.

Chtěli byste opět patřit mezi sexy muže a cítit se skvěle ve svém těle? Nemusíte se nutně trápit dlouhé hodiny v posilovně, pokud to není ta správná cesta. I sebemenší zákrok vám pomůže zpevnit tělo anebo upravit část konkrétní těla tak, abyste našli své ztracené sebevědomí.

Read more

Local News