Záclony a další bytový textil dovedou zcela změnit i vaši ložnici

Share

Novou ložnici zvládnete udělat i bez výměny nábytku. Chce to pouze vyměnit bytový textil. Nové záclony, závěsy, samozřejmě povlečení – díky těmto změnám zvládnete předělat ložnici k nepoznání. Pomůže vám s tím odborník na bytový textil – e-shop Dante.cz.

Ložnice jako z ledového království

Zejména v létě oceníme v ložnici spíše studené barvy, které navozují pocit klidu a svěžesti. Ideální barvou je především modrá. Tu lze kombinovat s bílou. Povedenými modely povlečení v nabídce e-shopu Dante.cz jsou Boat, Princess, Murk, Absolon a Calisa.Nezapomeňte ani na modré prostěradlo, i když klasickou bílou nic nezkazíte.

K modrému povlečení patří též modré závěsy. V létě oceníte spíše tmavší, nejlépe zatemňovací. Dobrou volbou bude například látka Blackout UNI v tmavě modré barvě. Kombinujte ji s klasickými záclonami, které připomínají chladivou zimní okenní námrazu.

Trochu letní romantiky

K létu ale patří i rozkvetlé louky a zahrada. Tuto romantiku se nebojte vpustit rovněž do své ložnice. Nechte vaše povlečení i závěsy rozkvést romantickými květinami. Záclonu v tomto případě volte raději hladkou bez vzoru. Pokud nenajdete závěs ze stejné tkaniny, jako je povlečení, volte jednobarevný v takové barvě, která se vyskytuje i na povlečení. Prostěradlo na posteli ponechte nejlépe bílé.

TIP: Razítka na textil

Padesát odstínů šedi i do vaší ložnice

Letní ložnici sluší i šedá. Spektrum šedé je skutečně obrovské a díky tomu dokáže dostat do naší ložnice až neuvěřitelnou pestrost, přestože budeme stále pracovat pouze s odstíny šedé. Výhodou je, že pokud necháme ložnici zešednout, nemusíme z ní třeba na léto vyhazovat barevný kobereček. Šedá je univerzální partner, který se umí přizpůsobit, avšak rozhodně nenudí. Šedou lze samozřejmě kombinovat něžně s bílou, nebo atraktivně s černou. Zkusit však lze i další doplňkovou barvu. Pro léto rozhodně modrou, ale i tmavě červenou či fialovou. V e-shopu Dante.cz najdete mnoho produktů – záclony, závěsy, povlečení i další bytový textil, díky kterým rychle a jednoduše proměníte vaši ložnici k nepoznání.

Read more

Local News