Vzrušující exotická dovolená z vás udělá jiného muže

Share

Objevení zcela nových zákoutí naší planety, ochutnání nových jídel, zažití vzrušujícího a netradičního, to vše člověka změní. Nechte na své chlapské já působit jiné kultury, zvyky a obyvatele. Stačí jedna exotická dovolená a probudí se ve vás dobrodruh, milovník a požitkář.

Jak se naučit užívat života plnými doušky? Stačí jet na exotický zájezd, vymanit se z dovolenkového i denního stereotypu a objevit nová zákoutí sebe i planety.

Jak strávit dovolenou 2015?

Manželka na vás tlačí s výběrem zájezdu? Namísto volné ruky a přenechání volby na ostatních členech rodiny, převezměte zodpovědnost za exoticka-dovolenaletošní dovolenou a vyberte takový zájezd, který vám nabídne nové, nepoznané, originální a chutné.

Exotická dovolená nesmí být bez vzrušení, nových poznatků i ochutnání cizích specialit!

Poznat zajímavá místa naší planety

Není to lákavá myšlenka poznat jen málo prozkoumaná místa Země? I když samozřejmě bude výběr do jisté míry omezený financemi, za příznivou cenu se lze podívat tam, kam jste chtěli jako malí. Nechte v sobě probudit toho dávno zapomenutého dobrodruha a vydejte se za spalujícími paprsky, písčitými plážemi, nedotčenou přírodou i azurovým mořem.

Divoké mořské vlny a atmosféra vzdálené země uchvátí i vás.

Pociťte, okuste, zažijte … s Redok travel

Redok Travel je prosperující a hlavně stabilní cestovní kanceláří, která na trhu působí již od roku 1996. Svou nabídkou exotických, poznávacích, turistických i pobytových zájezdů si získala přízeň tisíce spokojených klientů.

V rámci pestré nabídky exotických dovolených si můžete toto léto užít jako nikdy předtím. Mnoho úžasných míst čeká na vaše objevení a poznání. Krásné zážitky a chvíle ve vás zanechají hřejivou stopu vzpomínek, které vám zpříjemní těžké životní chvíle.

Redok Travel je spolehlivý poskytovatel exotických zájezdů s oceněním od samotných účastníků. Své věrné zákazníky odměňuje cenovým zvýhodněním a výhodami.

Tato kancelář nabízí nepřeberné množství nádherných dovolených. Kam se vydáte vy?

Exotická dovolená v africké Keni

Východní pobřeží rovníkové Afriky vás přivítá koupáním v teplém moři, dechberoucími korálovými útesy, a když se budete chovat tiše, pak možná i divokou zvěří. Exotické zážitky se vším všudy vám zajistí populární destinace Keňa.

Exotická dovolená Srí Lanka

Ostrov připomínající čajový list ležící v jihovýchodní Asii je neposkvrněným prostorem, kde si lze dopřát odpočinek, objevování přírodních krás, wellness i aktivní program (návštěvu pevnosti Sigirya nebo hra golfu).

Exotická dovolená Maroko

Severozápadní okraj Afriky má dlouhou historii, příjemné klimatické podmínky (horká suchá léta) a rozmanité možnosti, co se objevování přírodních krás týče. Maroko je obklopeno pohořím Atlas, pouští Sahara a atlantským pobřežím.

Tip! Cestovní kancelář Redok Travel nabízí poznávací zájezdy napříč Marokem i výše zmíněnými destinacemi. 

Chcete odjet na dovolenou a vrátit světuznalým, vyrovnaným a plným nové energie? Redoktravel.cz vám pomůže najít pobyt, která z vás udělá jiného muže!

Read more

Local News