Vyžeňte nudu z ložnice: 3 tipy na oživení vášně

Share

V poslední době zažíváte v posteli nudu? Vašemu milování chybí pověstná jiskra a vášeň? Už to zkrátka není, co to bývalo? Vyzkoušejte jeden z našich tří jednoduchých tipů!

1. Pořiďte si hračky. Hračky pro dospělé.

Pořízení erotické pomůcky nerezignujete na svou mužnost. Sexuální hračky už dávno nejsou tabu a sexy pomocníky najdete v nejedné české ložnici.foto1

Mezi nejběžnější pomůcky patří vibrátor. Příjemné vibrace přinesou potěšení partnerce, ale když zahodíte předsudky, vibrující dráždění se bude líbit také vám. Vibrátory už dávno nejsou jen růžové náhražky penisu s naběhlými žílami. Vybírat můžete z designových kousků, které mužskou chloubu nepřipomínají ani vzdáleně. Podívat se můžete třeba na nabídku výrobce Fun Factory nebo LELO.

Tip: Pokud vibrátor není nic pro vás, určitě najdete erotickou pomůcku, která vám padne do noty. Vibrátory, erekční kroužky, návleky, erotický nábytek a další vychytávky najdete na erodream.cz! A až najdete to pravé, nemusíte se bát, že by vám přišel balíček s nápisy sexshopu – bude doručen zcela diskrétně!

foto22. Jak probudit libido?

Zapomeňte na babské recepty. Celer, býčí varlata, čokoláda, ústřice ani další potraviny nemají prokazatelný vliv na sexuální touhu. Zato feromony a španělské mušky fungují zaručeně. Přidejte do nedělní večeře pár kapek španělských mušek a stříkněte na sebe parfém s obsahem feromonů a těšte se na vášnivý uragán, který bude následovat.

Tip: Afrodiziaka i parfémy s feromony pořídíte na erodream.cz.

3. Sexy prádlo: Splňte si sexuální fantazie!

Toužíte po sexu s letuškou nebo třeba se sexy sestřičkou? Pořiďte své partnerce sexy kostýmek a nechte ho nenápadně ležet v koupelně, až se bude koupat. Posaďte se do ložnice a vyčkejte na příchod ženy svých erotických snů.

Tip: Máte strach, že kostýmek není to pravé? Začnete třeba s podvazky či jiným erotickým prádlem. Ženy milují dárečky a málokterá žena odolá luxusnímu prádlu. 

Read more

Local News