Vyměňte batoh za elegantní pánskou tašku

Share

Zapomeňte na batohy, k outfitu správného elegantního muže patří pánská taška. Je praktická, a navíc skvěle funguje jako módní doplněk.

Pánská taška znamená vytříbený styl i praktičnost

Pokud se zajímáte o módu a záleží vám na tom, jak vypadáte, už jistě víte, že pánská taška je doplňkem, který může celý váš outfit pozvednout, ale také zcela zazdít. Pokud už si vyberete a obléknete košili, sáčko či kabát, k nim obujete elegantní boty, zkazit to batohem nebo nekvalitní taškou by byla obrovská škoda. Naopak když si do ruky či přes rameno vezmete pánskou tašku a sladíte ji s barvou bot, opasku a náramku od hodinek, bude na první pohled poznat, že to s módou myslíte vážně.

Kromě toho je pánská taška velmi praktická. Veškeré věci, které potřebujete, máte jednoduše po ruce, zbavíte se naditých kapes a přehrabování v batohu.

Jak vybrat pánskou tašku?

Prvně si ujasněte, co v tašce vlastně plánujete nosit, a podle toho vybírejte velikost. Pokud sháníte pracovní tašku, velmi pravděpodobně bude vaším cílem taška na notebook, která je pevnější a odolnější, aby váš notebook dostatečně ochránila.

Naopak pro uložení pouze osobních věcí, jako jsou diář, telefon, peněženka apod., se skvěle hodí menší pánská taška přes rameno. Velikost obecně vybírejte s ohledem na obsah. Není třeba mít tašku plnou zbytečností, dobré však není, ani když doslova praská ve švech. Čeká vás také volba mezi taškou do ruky a taškou s popruhem přes rameno. První varianta vždy bude vypadat elegantněji, popruh přes rameno vám zase odlehčí váhu celé tašky.

Kožená taška jako elegantní doplněk

Kůže je nadčasový materiál, nejen že působí elegantně, ale při precizním zpracování také velmi dlouho vydrží. Je skvělým doplňkem ke koženým botám a pásku, proto vám je nejčastěji k dispozici v elegantní černé či hnědé barvě. Světlejší a méně tradiční barvy poté působí více volnočasově.

Když se rozhodnete pro koženou tašku, nezapomínejte na její pravidelnou údržbu. Vyžaduje čištění, vyživování a impregnaci, čímž prodloužíte její životnost. Péče o koženou tašku je podobná s péčí o kožené boty.

Read more

Local News