Výhody offroad karavanu

Share

Offroad karavan je speciální druh karavanu, který je určen nejen pro jízdu na klasické cesty, ale i pro jízdu mimo zpevněné cesty. Jeho výhodou tedy je, že umožňuje cestovat po nezpevněných cestách a terénech, a to bez jakýchkoli problémů, nejste limitování. Offroad karavan je vybaven speciálními koly, která mu umožňují jízdu v terénu. Díky nim je možné se dostat i do těch nejnáročnějších terénů. Offroad karavan je navíc vybaven speciálními přídavnými nádržemi, které mu umožňují udržet si větší rezervu paliva. To je velmi důležité, protože mimo zpevněné cesty se často jezdí i v terénu, kde je palivo náročné na spotřebu.

TIP: Prodej a půjčovnu off-road karavanů najdete na: www.mrkey.fun

Pro dobrodruhy

Terénní karavan je určený pro ty, kteří touží po dobrodružství a poznávání nových míst. Je to ideální dopravní prostředek pro cesty do přírody a na výlety. Takový karavan nemá jen „nějaké lepší kola“, celkově je silněji konstruován, protože jízda v terénu přináší větší vibrace a jiné pohodlí jízdy a karavan je tomu přizpůsoben.

Kde cestovat s karavanem v České republice

  • Krkonoše
  • Český ráj
  • Šumava
  • Jizerské hory
  • Beskydy
  • Orlické hory

Dále jsou obecně nejvíce oblíbené karavan kempy v České republice se nacházejí v okolí jezer. Například kempy u Lipna, Orlických hor, Jeseníků, Dalešické přehrady či Šumavy. Kdo má rád jih Moravy, tak určitě nesmí vynechat Autocamp Merkud v Pasohlavkách nebo třeba kousek vedle na Vranovskou pláž (Vranov nad Dyjí), kde jsou vyhlášené místa pro auto a karavan kempování.

S offroad karavanem tyto klasické kempy nejsou tabu, jen máte více možností a sami si vyberete, jestli zaparkujete na jednom z oblíbených karavan míst nebo se rozhodnete na kempování více „na divoko“.

Read more

Local News