Vychutnat si steak přímo z grilu můžete i na konci zimy

Share

Už se nemůžete dočkat horkých letních večerů, kdy rozpálíte gril a budete na něj postupně nakládat steaky či jiné speciality? Není se čemu divit! Jen si přiznejme, že se velmi složitě hledá chlap, který by nemiloval skvěle propečený steak právě vytažený z grilu. Sbíhají se vám sliny? Tak nějaké čekání neřešte, pořiďte si spolehlivý gril a pusťte se do přípravy vynikajících specialit klidně ihned. Že nevíte, jaký by se vám hodil? Nevadí, my vám tři vybrané představíme v následujících řádcích.

Kompaktní pomocník Weber Q 1400

Skvělé grilování přímo na balkoně, terase anebo i v jiných krytých či otevřených prostorách nabízí elektrický gril WEBER® Q® 1400. Jedná se o vysoce kvalitní model nabízející relativně menší rozměry v kombinaci s vysokým výkonem. Bez problémů si jej přenesete kamkoli a jeho čištění je díky smaltovaným děleným roštům naprosto pohodlné. Samozřejmostí je i poklop, jenž zajistí vyšší tepelný komfort a práci s teplotou. Stačí jen tento gril Weber zapojit do zásuvky a můžete za několik minut začít.

Plynový gril Weber Q 1200 Stand

Raději byste úplnou nezávislost na tepelném zdroji? Pak ji máte mít! Zajistí ji plynový gril Weber Q 1200 Stand. Vybaven je rámem z nylonu a skelných vláken. Je proto lehký a bez problémů jej přenesete tam, kde to budete potřebovat. Podobně jako i první zmiňovaný model je tento gril vybaven důmyslně řešenou odkapávací miskou, jež zachytí veškerou mastnotu pocházející z grilovaných pokrmů.

Větší počet hostů? Pro Spirit® E-210 Clasic to není problém

Čekáte větší návštěvu a chtěli byste ugrilovat rychle a s maximálním komfortem? Grily Weber to bez potíží zvládnou všechny. My doporučujeme model Spirit® E-210 Clasic, který disponuje mimo jiné speciálním systémem Flavorizer Bars®, jenž je typický rovnoměrným rozvrstvením žáru po celé grilovací ploše. Samozřejmostí je i zapalování pouhým stiskem knoflíku a spousta dalších vychytávek.

Tak co, jdete to toho? U společnosti Grilcentrum.cz si jistě vyberete, a to nejen ze zmiňovaných grilů.

Read more

Local News