Vybíráme konferenční židle do zasedací místnosti

Share

Zasedací místnosti či konferenční sály bývají v dnešní době nedílnou součástí každé větší společnosti. Jelikož se jedná o reprezentativní místo, nemělo by se jeho zařizování brát na lehkou váhu. Víte například, jaké se do těchto prostor hodí židle?

Myslete na pohodlí zúčastněných

Konferenční židle by měly splňovat určitá kritéria, kterých je dobré se při nákupu držet. Hned na začátku se rozmyslete, jaký typ židle vlastně hledáte, protože na trhu existuje pestrá paleta různých produktů. Můžete si vybrat buď kousky, co se dají v případě potřeby složit a zase rozložit, židle vhodné pro vrstvení na sebe, modely se zabudovaným vyklápěcím stolkem, anebo třeba elegantní pevné židle bez žádných speciálních funkcí.
Velmi důležité je též provedení jednotlivých modelů. Myslete na to, že všichni zúčastnění se na vašem meetingu musí cítit pohodlně, jinak se budou neklidně ošívat a nebudou se plně soustředit. Vybírejte tedy pohodlné modely, co nikde zbytečně netlačí. Na rozdíl od kancelářské židle, která by měla být ergonomicky tvarovaná, se na tento aspekt u koupi židle konferenční tolik soustředit nemusíte. Nikdo na ní totiž nebude sedět denně minimálně 8 h jako v kanceláři.

Dbejte na jednotný design

V neposlední řadě dbejte na jednolitost všech interiérových prvků. Židle by v zasedací místnosti měly ladit ke stolu a vytvářet tak harmonický celek. Nesmí samozřejmě chybět ani vkusné dekorace, jež do místnosti vnesou vizuálně zajímavé prvky. Co se týče materiálu židlí a stolu, vybírejte tak, aby se dal lehce udržovat. Lesklé plochy jsou sice hezké, ale ihned jsou na nich vidět šmouhy a otisky rukou.
Velký výběr nejen židlí do firem i domácností naleznete na e-shopu PrimaŽidle.cz. V nabídce se taktéž nachází dětské židle pro ty nejmenší, anebo jídelní stoly a různé kuchyňské sety za příznivé ceny. Navštivte internetový obchod a najděte zde přesně to, co potřebujete. 

Read more

Local News