Výběr vhodné střešní krytiny je alfou i omegou odolného bydlení

Share

Nejspíše každý člověk sní o vlastním rodinném domě s pěkným pozemkem. Není se čemu divit, protože taková možnost poskytne mnohem větší komfort než život v panelovém bytě. Zároveň musíte počítat s celou řadou povinností, mezi něž patří i udržování střechy. Jaký materiál vás podrží i v nepříznivých podmínkách?

Moderní varianty

Nikomu z vás nemusíme představovat klasické střešní tašky, které potkáváte na velkém množství nemovitostí. Ačkoliv se jedná o desítkami let ověřený způsob, v dnešní době nepatří ani zdaleka mezi jediné prostředky ochrany.

Svou popularitu si totiž získávají i plechové střešní krytiny a samozřejmě i plastové střešní krytiny. Jaké jsou jejich hlavní benefity? Za zmínku stojí především skvělá odolnost vůči mechanickému i chemickému působení, díky čemuž vás nezaskočí ani silné živly. K tomu připočtěte ještě desítky let trvající bezúdržbovou životnost a velmi lehkou hmotnost.

Ozdoba domu

Vybíráte-li si adekvátní střešní krytiny, není jediným kritériem kvalita, ale musíte vzít v potaz i samotný vzhled celé konstrukce. Přece jen se na danou ochranu budete muset dívat každým dnem. Ani v této oblasti nezůstávají plechové a plastové materiály pozadu, jelikož přichází v celé řadě tvarů i barev. Záleží tak čistě na vašich specifických preferencích a vkusu.

Pořádnou dávku inspirace vám poskytne návštěva internetových stránek pod odkazem stavebniny Praha. Jedná se o známou společnost Stav-Invest, jež se na českém trhu pohybuje přes třicet dlouhých let. Pokud vám nebude stačit přehledný e-shop, zastavte se do některé z poboček na Praze 5, 9 a 10, stejně jako není problém pro obyvatele Kladna. Věnovat se vám bude celý tým zkušených profesionálů, již moc rádi předvedou jednotlivé vzorky a zodpoví vaše dotazy.

Read more

Local News