Výběr mikiny ovlivní, jakou holku sbalíte. Nepodceňte výběr!

Share

Ženským do hlavy nikdo nevidí, a to, jestli se vám ji ulovit povede nebo ne, se odhadnout nedá. Musíte na to prostě jít strategicky. Ženský si vybírají stejně jako chlapi očima, když ji nezaujmete na první pohled, můžete se jít klouzat. A o výsledku může rozhodnout třeba i jen mikina, kterou máte na sobě. Tak co, kterou chcete?

Fitnesska

fitnesska-cvičící-v-přírodě

Chcete sbalit nějakou výstavní cvičenku? Na chlapy, kteří jen sedí doma na prdeli, tyhle buchty neletí. Ukažte jí, co ve vás je a vyberte si nějakou sportovní mikinu s potiskem. Akorát nezapomeňte, že budete do té mikiny potřebovat i slušně vysportované tělo.

pánská mikina modrá pánská mikina s kapucí tmavě modrá

Slušňačka

slušná-slečna-v-šatech

Jednoduché – jestli si chcete začít se slušňačkou, musíte vypadat jako slušňák. Jasně, jsou slušňačky, který tajně sní o motorkářích v kůži, ale ty se tváří jako slušňačky jen proto, že jim do života stále kecá jejich táta.

Jestli chcete opravdovou slušňačku, tak ji nesmíte vyděsit hned na první pohled. Začněte nenápadně a dejte tomu čas. Však ona vám to později vynahradí.

pánská mikina hnědá pánská mikina šedočerná

Vojanda

drsná-vojanda

Její nejoblíbenější sport jsou závody v bahně a představa romantického večera nemá daleko od boje o přežití? Tyhle kočky mají rády nebezpečí a chtějí chlapa, který se jen tak z něčeho nepodělá. Zkuste army styl, ten zabírá.

 maskáčová mikina pánská  maskáčová mikina pánská s kapucí

Blogerka

blogerka-s-fotoaparátem

Smiřte se s tím, s touhle buchtou vám hrozí, že se na jejím instagramu budete objevovat dost často, a to někde mezi fotkama jejího výstřihu a jejích nejlepších kámošek.

To znamená, že musíte vypadat stylově, ale zároveň na sebe nestrhávat pozornost šílenými potisky a vzory. Na jejích fotkách je totiž hlavní hvězda ona.

 pánská mikina šedá  pánská mikina černá

Holka do nepohody

Potetováná-holka-do-nepohody

Přes den skate a pohoda, večer pivo a další díl Hry o trůny? Taková ženská fakt nebude skuhrat, že je tam moc krve. A dobrá zpráva je, že jí na oblečení až tak nesejde. Prostě si vyberte mikinu, která se vám líbí.

 pánská mikina s kapucí bílá  pánská mikina s kapucí černá

Líbila se vám některá? Všechny tyto mikiny najdete na webu Budchlap.cz. Tak se tam mrkněte a najděte si tu, na kterou sbalíte svou vysněnou kočku.

Read more

Local News