Vybavit domácí tělocvičnu nikdy nebylo jednodušší. Proč vám nesmí chybět bradla?

Share

Pravidelné silové cvičení přináší pestrou paletu benefitů všem, kdo to s ním myslí vážně. Nebavíme se jen o větší síle a hezčím těle, ale získáte i více energie, zpomalíte stárnutí, zlepšíte si náladu a na své si přijde i vaše imunita. Jaké cviky byste rozhodně neměli opomíjet?

Komplexní rozvoj

Lidské tělo je velmi přizpůsobivým strojem, který se vám několikrát odvděčí za poctivou péči. Chcete-li dosáhnout maximálních výhod ze svého tréninku, musíte vzít v potaz všechny partie. Daný fakt platí nejen z hlediska estetiky, nýbrž i samotného zdraví a funkce. Svalová dysbalance je totiž velmi vážným problémem, jemuž se rozhodně chcete vyhnout.

Výbornou pomoc vám poskytnou například pevná bradla. Nejspíše každý z vás zná komplexní cvik v podobě dipů, který rozvíjí tricepsy, prsa, ramena, předloktí a sekundárně i spoustu dalších částí těla. Ani zdaleka se však nejedná o jedinou možnost s tímto typem vybavení, protože snadno zapojíte celou řadu odlišných pohybů.

Nebojte se změny

Stačí si otevřít internetový vyhledávač a během pouhých několika minut získáte tolik potřebnou inspiraci, díky níž rozšíříte svůj repertoár cviků. Fantazii se meze nekladou, přičemž se vždy soustřeďte na správnou techniku a volbu zatížení. To je mnohem rozumnější než egoistické zvedání co nejvyšších vah za každou cenu.

Ať už sháníte jakékoliv pomůcky, podívejte se na stránky populárního e-shopu Strongmann. Dočkáte se ohromného množství solidních produktů za bezkonkurenční ceny. Daný online obchod vedou vášniví profesionálové z oboru, a tak si v případě zájmu můžete nechat s čímkoliv poradit. Jasným benefitem je i doprava zdarma u objednávek přesahujících tři tisíce korun. Myslíte-li to s posilováním vážně, neobejdete se bez pořádného vybavení.

Read more

Local News