Vkusný a slušivý pánský náramek je “in”

Share

Náramek – módní doplněk, šperk, který však nepřísluší pouze něžnému pohlaví. Rozhodně se nemusíte obávat, že nošení šperků, v tomto případě pánských náramků, vám ubere na mužném vzhledu. Právě naopak. Nošením pánských náramků (kožené pánské náramky, korálové pánské náramky, textilní pánské náramky …) dokážete svému okolí, že máte smysl pro módu.

Decentní i výstřední varianty pánských náramků

Nic se prý nemá přehánět. To platí i pro nošení dámských a pánských šperků, v našem případě pánských náramků. Pokud patříte k těm, kteří vyznávají staré známé „méně je někdy více“, tak právě pro vás tu máme pár tipů na skvělé pánské náramky, které má ve své nabídce internetový obchod levsalonu.cz. Na své si však přijdou i ti, kteří mají rádi extravaganci. Takže neváhejte, a zalistujte v nabídce e-shopu levsalonu.cz. Z nabízených pánských náramků si opravdu vybere úplně každý chlap.

Jak se stát opravdovým lvem salonu

Pánské náramky se v současnosti vyrábějí v různých podobách, designech a barevných provedeních. Volba materiálu náramku je na vás. Levsalonu.cz si pro vás přichystal pánské náramky s korálky, pánské náramky z textilie a kožené pánské náramky. Všechny jsou slušivé, praktické a upoutají na první pohled.

Proč kožený pánský náramek?

Oblíbeným materiálem pánských náramků je kůže. Kožené pánské náramky z e-shopu levsalonu.cz v módních designech se budou líbit nejen vám osobně, ale osloví vaším prostřednictvím i vaši přítelkyni, manželku, dceru a maminku. Zkrátka každou ženu.

Kožený, korálový nebo textilní – je to na vás

Kožené pánské  náramky se velmi dobře hodí k ležérním a městským outfitům, ale pokud patříte ke znalcům módy, hravě si kožené pánské náramky (ale i korálové pánské náramky a textilní pánské náramky) doladíte i k případnému business vzhledu.

Read more

Local News