Vezměte na sebe zodpovědnost za finanční situaci Vaší rodiny

Share

Finanční pohoda není výsledkem hříčky štěstěny, ale důsledného plánování, finančního plánu, který pokrývá všechny části rodinných financí. Pokud Vaše finance připomínají koráb, se kterým si snadno pohraje každá vlna, změňte to, začněte finančně plánovat.

Vezměte svoji budoucnost do vlastních rukou

Každá obchodní společnost, která to se svým působením na trhu myslí vážně, sestavuje krátkodobé i dlouhodobé finanční cíle, kterými se pak řídí. Podobně je tomu i u lidí, kteří to myslí vážně se svým zabezpečením na stáří, vzděláním svých dětí a zajištěním rodiny. Zařaďte se mezi tyto lidi i Vy, nechejte si sestavit finanční plán od odborníka a vezměte svoji finanční budoucnost do vlastních rukou.

Platit méně, získat stejně či více

Při sestavování finančního plánu budete možná překvapeni, jak může vypadat Vaše finanční situace v případě, že se budete ve vztahu k financím chovat zodpovědně. Zároveň uvidíte, kolik peněz jste promarnili přeplácením nevýhodných produktů či spořením za nevýhodných podmínek.

Kromě toho, že si v budoucnosti budete moci kupovat lepší auta, delší dovolené či lepší vzdělávací kurzy, zvýšíte zároveň pravděpodobnost, že o Vás bude postaráno za každých okolností. Toho finanční plán dosahuje prostřednictvím zajištění příjmů (životní pojištění), díky kterému se v případě Vaší nemoci, úrazu či smrti neocitne Vaše rodina na mizině.

Kolik stojí sestavení finančního plánu?

Sestavení finančního plánu u seriózního finančního konzultanta je zdarma. Navíc, se správně nastaveným finančním plánem získáváte hned od začátku peníze navíc do svého rodinného rozpočtu, to když začnete ihned platit méně za stejně kvalitní životní pojištění, hypotéku, spotřebitelský úvěr či naopak začnete získávat více ze svých úspor.

 

Neváhejte tedy a navštivte ještě dnes stránky Penizenavic.cz, kde se o problematice finančního plánování dozvíte více. 

Read more

Local News