Velká prsa na mužích nikdy sexy nebudou – Buďte v košili za chlapa!

Share

Máte velká prsa? Gynekomastie je onemocnění, které trápí až 40% dospělých mužů a ještě více puberťáků. Přitom jisté je, že snad kromě transsexuálů, nikdo z nich po velkém poprsí netouží. Alespoň ne na vlastním hrudníku.

Pokud máte velká prsa, můžete se utěšovat tím, že máte smůlu a že vám mnohé z žen vlastně ještě závidí. Nebo se můžete přestat litovat a začít se svými obřími prsy něco dělat. 

Řešením jsou léky, nebo účinnější léčba skalpelem. Při operaci se pak vyjímá jedna či obě prsní žlázy a odsává se přebytečný tuk liposukcí. Chvála šikovným ručičkám chirurgů!

Buďte v košili za chlapa!

Velká prsa miluje každý muž – tedy myslíme ta ženská! Pokud patříte mezi ty, kteří mají pod pracovní košilí také své poskakující, velké poklady, nemyslete na podprsenku, ani na antidepresiva, skalpel je tou nejúčinnější metodou, jak se žlábkem ve svém výstřihu zatočit jednou provždy!

Přenechte podporující prádélko ženským, antidepresiva lačně předepisujícím lékařům a se svými prsy jděte rovnou pod kudlu. 

Chirurgické zmenšení prsou u mužů s liposukcí

prsa-v-kosiliProces zmenšení prsou u mužů je závislý na tom, jak velká prsní žláza je a kolik tuku je v jejím okolí. Na základě toho se tak volí mezi tumescentní liposukcí (lokální anestezie) a exstirpací žlázy (s celkovou anestezií) a možnou liposukcí.

Co můžete od operace očekávat? 

Během zákroku vám zmenší jednu, případně obě prsní žlázy, vymodelují je do požadovaného tvaru a velikosti. Na základě této změny se rovněž posouvá prsní bradavka a je-li to nutné, odstraňuje se také přebytečná kůže.

Celá operace trvá (dle náročnosti) 1 až 2 hodinynic, co by opravdový chlap nezvládl. Pacient musí být zcela zdravý, v dobré fyzické i psychické kondici. Co to znamená? Alespoň měsíc před operací dbát na svůj jídelníček, pravidelně se hýbat, společensky žít, snažit se neonemocnět chřipkou (i taková chlapská rýmička může být STOPkou pro plánované chirurgické zmenšení prsou).

V den D a hodinu H přijdete na kliniku na lačno, umyjete se a jdete na sál. No stres, za necelé dvě hodiny máte nový hrudník, nové sebevědomí a nový život!

Dobře, možná ještě trochu předbíháme, ale v zásadě to tak je.

Po operaci si na klinice pobudete pouhý jeden den. Po týdnu klidu, bez fyzické zátěže vás čeká kontrola, vyndání stehů. Klid je třeba držet až do 3 pooperačního týdne. Od druhého měsíce po operativním zmenšení vašich prsou budete moci postupně přejít k fyzické zátěži, na kterou jste byli zvyklý před zákrokem.

Máte další otázky? Na webu medicomvip.cz vám problém gynekomastie vysvětlí dopodrobna.

Málo peněz? Operativní zákrok lze hradit formou splátkového prodeje přes Home Credit, který Vám na počkání sjednají na recepci kliniky MEDICOM KLINIC.

Read more

Local News