Velice pohodlná pojízdná nákupní taška

Share

Ti z vás, kteří jste den co den nuceni pohybovat se v autě v ruchu velkoměsta a parkovat na přeplněných parkovištích nákupních center, víte, že vlastnit velký vůz nemusí vždy znamenat výhody. Pořiďte si na nákupy a na jízdu ve městě praktický automobil. Představme si hned tři modely malých vozů Kia.

Nejmenší Kia Picanto

Nový minivůz Kia Picanto představuje třetí generaci nejmenšího automobilu z nabídky Kia. Věděli jste, že se první generace tohoto modelu ukázala světu již před třinácti lety? Od té doby ušel kus cesty a v současné době se vyznačuje netušeným výkonem, vyšší bezpečností, pohodlím a báječnou cenou. Máte na výběr z několika typů výbavy, z pětistupňové manuální i čtyřstupňové automatické převodovky. Navzdory tomu, že se Kia Picanto řadí k minivozům, nabízí úctyhodný prostor v zavazadelníku, a to 255 litrů.

Praktická Kia Venga

V automobilu Kia Venga spojíte praktičnost a eleganci v jedno. I v malém voze se můžete cítit královsky. Potom co v roce 2015 prošel model výraznými změnami v designu, získal energický vzhled pomocí nových nárazníků i světlometů. Navíc Kia Venga disponuje dvouúrovňovou podlahou, která vám umožní zvětšit zavazadlový prostor až na neuvěřitelných 570 litrů. A to není vše. Sklopíte-li zadní sedadla, získáte ještě víc místa.

Největší z nejmenších Kia Rio

Chcete-li ryze praktický vůz, se kterým projedete i přeplněné ulice, zároveň však požadujete dostatek komfortu pro spolucestující, pak zvolte nové Kia Rio. Již čtvrtá generace modelu Rio je o něco delší než ty předešlé, což zajišťuje pohodlí i větší stabilitu vozu. Co se týká zavazadlového prostoru, patří i nadále k nejštědřejším v segmentu malých vozů. Nabízí 300 litrů. Oproti předchozí generaci je větší o celých 37 litrů. Ve dvou úrovních výbavy Comfort a Exclusive se najde skutečně každý.

Vyzkoušejte, otestujte, pak se rozhodněte

Využijte možnosti vyzkoušet si vůz ještě předtím, než se rozhodnete jej koupit. V Auto Jeremiášová na vás čekají předváděcí vozy všech uvedených modelů a mnohých dalších.

Read more

Local News