Ve vlastním bazénu budete mít soukromí

Share

Nudí vás hotelové bazény či veřejná koupaliště, kde musíte být ohleduplní k ostatním návštěvníkům? Když si pořídíte vlastní zahradní bazén, pravidla si určíte sami. Děti se během dne vyřádí a večerní osvěžující lázeň si užijete vy. A pokud děti nemáte, jistě najdete pro domácí bazén jiné využití. Vylepší každou párty nebo letní grilování.

Zahradní bazény do země už dávno nejsou záležitostí, již si mohou dovolit jen nejbohatší. Stále sice stojí desítky tisíc, jenže musíte si uvědomit, že kupujete věc na dlouhé desítky let. Ve vámi zakoupeném bazénu se budou s velkou pravděpodobností koupat ještě vaše vnoučata, pokud se o něj správně postaráte. A také jestli zvolíte vhodné provedení.

Revoluci do světa bazénů přinesl materiál Albistone®

Materiálů zapuštěných bazénů je spousta a každý dodavatel se specializuje na nějaké. Poměrně novinkou je materiál Albistone® od společnosti Albixon. Na rozdíl od jiných nebledne ani na prudkém slunci, je mrazuvzdorný, zdravotně nezávadný a opravdu odolný. Udávaná životnost je až 50 let – tohle je tedy přesně důkaz, že se v bazénu teoreticky mohou koupat i vaše vnoučata. Podívejte se na https://www.albixon.cz/bazeny/albistone-novy-material/ a přečtěte si více informací. Ostatně jestliže se chystáte pořídit si vlastní bazén, čeká vás nejdříve spousta zjišťování a porovnávání.

Koupit zastřešení? Jakou zvolit filtraci? A co schůdky?

Samotný bazén je jedna věc, druhou představuje veškeré doplňující vybavení. Bez některých základních doplňků se neobejdete. Například filtrace a čerpadlo, které zajišťuje průchod vody přes filtr, patří k těm nezbytným. Čistota je základ. Takové zastřešení bazénu už ale povinné není. Čím dál více lidí si ho ovšem pořizuje, protože dokáže významně prodloužit koupací sezónu a umožní vám koupat se i v dešti. Zastřešený bazén je rovněž čistší, jelikož do něj neustále neprší a nepadají listy. Mimochodem víte, že většinu bazénových zastřešení lze otevírat? Koupat se pod střechou by byla nuda.

Kdo chce mít lehčí rozhodování, tomu se budou líbit tzv. quattro sety. Podívejte se na https://www.albixon.cz/sety-quattro/. Quattro sety od Albixonu obsahují bazén, zastřešení, technologickou šachtu a příslušenství.

Jestli se chcete koupat ještě letos, není na co čekat. Právě teď je ideální doba na zařizování bazénu.

Read more

Local News