Vaše kára vás stojí příliš? Ušetřete na povinném ručení – Dá se to!

Share

Holky a auta jsou drahé srandy, to už zjistil každý chlap, co má v posteli i garáži plno. Jenže zatímco její utrácení za boty a kabelky těžko ovlivníte, na svém autíčku můžete náklady poměrně jednoduše snížit.

Ušetřit na své nadupané káře? Budete se divit, jde to a hodně jednoduše!

Nemusíte se vzdávat drahých alu disků nebo vyladěného tuningu svého plechového miláčka, ušetřit nějakou tu kačku můžete na tom nejzákladnějším – na povinném ručení.

Povinné ručení je takové to nutné zlo, kterému se nevyhne žádný motorista. Jenže každý majitel auta/motorky neplatí stejnou částku. Ti přehnaně aktivní nespí, nejí a jen oblézají jednotlivé pojišťovny ve snaze domluvit si levnější cenu za pojistku. Ti chytřejší mrknou na povinné ručení online, a díky chytrému srovnávači ví během chvíle, na čem jsou a na čem by případně mohli být, pokud by přešli ke konkurenčnímu poskytovateli povinného ručení.

povinne-ruceni-001

Použití internetového srovnávače povinného ručení je tak snadné, že by to zvládla i vaše holka. Foto: Pinterest

Srovnání povinného ručení online – Jak to funguje?

Fronty na úřadech a zdlouhavé osobní schůzky na pojišťovnách nikdy nebyly šálkem vaší kávy? Tak samozřejmě, který moderní chlap na to má čas, nervy a vůbec chuť! Osobně to mám naprosto stejně, tudíž jsem hledal pohodlnou alternativu, jak se během pár kliknutí dozvědět, zda za povinné ručení neplatím moc. Tipy pro povinné ručení najdete v podstatě na každém auto moto webu, ale v praxi zkrátka stačí jít na online srovnávač a tam už to jde ráz na ráz.

Do vyhledávače zadáte adresu TopSrovnání.cz, k ruce si připravíte technický průkaz auta a do krátkého formuláře vyplníte potřebné údaje o vozidle i sobě. Odešlete a tadá, máte před sebou seznam všech nabídek, z nichž si vyberete tu nejvýhodnější.

Říkám to pořád, v jednoduchosti je krása! Přesvědčte se o tom i vy…

Read more

Local News