Vánoční nákupy s cashbackem Plná Peněženka se ti vyplatí, a ještě na nich vyděláš!

Share

Vánoční dárky každý rok tak nějak omezíš na minimum a čekáš na novoroční slevy? Když využiješ zvýhodněných nakupovacích dnů Aliexpress Day, Black Friday, získáš slevy už teď. Kromě toho díky cashback systému získáš ještě  nějaké ty “kačky“ zpátky.

Pohlídat si slevy už před Vánoci, to je ten nejlepší nápad, který udělá letošní Štědrý den skutečně štědrým! Už nyní v listopadu máš několik možností, jak pořídit vánoční dárky a vše potřebné mnohem výhodněji, než by sis myslel.

Nákupy na Aliexpress s 50% slevou

Určitě znáš Aliexpress! Jde o portál, kde se dá nakoupit všechno a přímo v Číně. Jde o způsob online nákupů, který ti nabízí nakoupit vše, co nabízí čeští obchodníci s velkými přirážkami.

Nemáš na nákupy přímo z Číny odvahu? Není se čeho obávat. Neuvěřitelně nízké ceny, neuvěřitelně široký sortiment a neuvěřitelně výhodné podmínky nákupu zahrnující třeba i dopravu zdarma. (Čteš to správně, doprava zdarma až z Číny!)

Na co čekáš? Pár kliknutí myší a košík můžeš mít plný trendy pánské módy, šperků pro svou starou, vychytané elektroniky…

Nákupy na Aliexpressu se ti nejvíce vyplatí už nyní, 11.11.2016 na den sv. Martina. Tzv. Aliexpress day ti nabízí obrovské množství zboží s až 50% slevou. Když k tomu ještě přidáš možnost získat v rámci cashback služby PlnaPenezenka.cz dalších 5 % z ceny nákupu zpátky, rýsuje se ti tady skvělý nákup a výdělek v jednom.

Levně nakupovat a vydělávat s portálem Plná peněženka

Plná peněženka je obchodním partnerem e-shopů a ty Plné peněžence vyplácí provizi za přivedené zákazníky. Pokud jde zákazník na e-shop přes svůj účet v Plné peněžence a nakoupí, tak Plná peněženka získá od e-shopu provizi.

Menší část provize si ponechá na své provozní náklady či propagaci a více než 50 % této provize vyplatí registrovanému uživateli na jeho účet, tedy na účet tobě.

Registruj se, začni nakupovat a zároveň vydělávat. Obchody, kde je možné výhodný cashback uplatnit, najdeš na www.PlnaPenezenka.cz

Read more

Local News