Užijte si halloweenský týden v Questrelandu

Share

Blíží se Halloween a zvyky s ním spojené. Mezi ty patří například vyřezávání dýní do nejrůznějších strašidelných tvarů, takzvaný trick-or-treating, tedy chození od domu k domu v kostýmech, výměnou za sladkosti nebo halloweenský průvod. I když je svátek Halloween slaven spíše v anglicky mluvících zemích, pomalu proniká i k nám. I proto vám nabízíme další možnost jak oslavit Halloween a to s únikovkou! Stavte se v období Halloweenu v Questerlandu a zažijte zábavu s naší únikovou hrou APOCALIPSE 2213, při které vás bude mrazit po zádech.

Úniková hra APOCALIPSE 2213

Vašim úkolem v této hře bude získat vakcínu proti nebezpečnému viru, který se rozmohl v ulicích. Viru, který přeměňuje lidi v krvelačné zombie. Kvůli této nákaze si lidé vybudovali podzemní síť bunkrů, ve kterých se skrývají a snaží se vyvíjet vakcínu proti tomuto viru. Profesoru Joulovi se vakcína opravdu podaří vyvinout, ale spojení s ním se přeruší dříve, než vám stihne říci veškeré podrobnosti. Získání této vakcíny tedy nebude jednoduché. V cestě vám stojí nejen nelítostní zombie, ale také obranné mechanismy samotného profesora Joula. Jeho nástrahy, pasti a šifry, které zde umístil na obranu před zombie.

Troufnete si?

Dokážete všechny tyto nástrahy překonat a poradit si se všemi hádankami, které vás čekají v systému podzemních bunkrů v časovém limitu 60 minut? Tak na nic nečekejte! Sestavte tým 2-6 lidí jakéhokoliv věku, získejte vakcínu a zachraňte lidstvo před vyhynutím, než bude pozdě.

Navštivte Questerland.cz, rezervujte si termín online a díky našim nejmodernějším technologiím, interaktivním hádankám a audiovizuálním efektům zažijete tu pravou tajemnou atmosféru Halloweenu. Přijďte oslavit tento zábavně děsivý svátek s únikovkou Apokalypsa 2213 v Questerlandu v Praze!

Read more

Local News