Už víte, co dáte pod stromeček svojí milence? Mladé žáby váleček na těsto nechtějí!

Share

Stejný dárek pro milenku i manželku? To není dobrý nápad! Prozradím vám svojí zkušenost z doby, kdy jsem byl v zahýbání ještě zelenáč!

Někdy před 3 lety jsem začal pociťovat nedostatek sexu a nezájem o něj ze strany mé manželky. Co jiného se dalo dělat, než uspokojit svoje chutě jinde? Našel jsem si mladou sexy kočičku, která byla nadržená, jen jsem jí přejel prstem po stehně. Půl roku utajované nevěry uteklo jako voda a přišly Vánoce.

Manželka chtěla nového robota na těsto, ale bylo mi jasné, že něco navíc je samozřejmostí, kromě toho moje sexy kočička by nic do kuchyně nechtěla.

Jasně, že jsem chtěl svojí mladé milence dát něco pod stromeček, ale nechtělo se mi vymýšlet nic extra, a tak jsem si řekl, že použiji stejné nápady na dárky jako u své manželky – náušnice a luxusní parfém – kuchyňského robota jsem nepočítal. Tedy základ stejný, ale pro každou jsem vybral jiný typ.

Dnes už vím, že to byla obrovská chyba nevěrníka-začátečníka. 

Víte, jak se to říká: Jak na Nový rok, tak po celý rok!

A tak, abych si zajistil dost sexu, hned na prvního ledna jsem pelášil do postýlky své mladé kočičky. Ta mě přivítala ve svůdném prádélku, ozdobená i vyvoněná šperkem a vůní ode mě.

Když jsem se pak v erotické euforii vrátil domů, má manželka nakrčila nos a s tím největším opovržením mi řekla: „Měl bys své milence koupit stejnou značku parfému jako mě – alespoň bych podle vůně hned neměla jasno a mohla si myslet, že se opravdu vracíš od svého kámoše.“

Mé zaskočení a rozpaky byly usvědčujícím materiálem, přesto jsem se vzmohl na chabou výmluvu o tom, že jsem k Novému roku přál partnerce kámoše a objal jsem ji. Samozřejmě, že si manželka myslela své, ale naštěstí se v tom dál nešťourala.

O měsíc později jsem udělal další botu

Další průser týkající se vánočního dárku jsem už neokecal. Manželka mě přemluvila k účasti na plesu. Když vyšla z koupelny, oblečená v nádherných tyrkysových šatech, okamžitě ze mě vypadlo, jak jí to sluší a proč si nevzala ty náušnice s akvamaríny, které dostala k Vánocům. Ona se zarazila a v slzách vyhrkla: “Mně jsi dal náušnice bez kamínků, takže ty, o kterých mluvíš, musela dostat ta tvoje milenka!“

Následoval (naštěstí dočasný) rozchod, kdy se po 2 měsíčním ukecávání, přemlouvání a mém omlouvání rozhodla dát mi druhou šanci a já nejsem tak blbej, abych to znovu po*ral.

Tyto Vánoce obě mé dámy dostanou hodinky a sexy prádlo, nemusím snad vůbec zdůrazňovat, že oboje jsem koupil dvakrát. 

Co koupíte vy své milence?

Read more

Local News