Už jste vyzkoušeli tantrickou masáž?

Share

Relax, vášeň, smyslnost. Příjemná hudba, jemná světla svíček, vášnivá atmosféra a nádherná masérka. Připadá vám to z říše snů? Erotickou masáž si dnes může dopřát naprosto každý.

Říká se, že doteky mají léčivé účinky jak na duši, tak na tělo. A něco na tom bude. Jde jen o to zvolit vhodnou léčbu. Erotická masáž je rozhodně jednou z nich. Jde o to odhodit stud i předsudky a plně se oddat pouze svým prožitkům.

Diskrétnost na prvním místě

Rozhodně se nemusíte za nic stydět. Ani se obávat, že vás někdo na masáži uvidí. Profesionální masérky totiž dbají na diskrétnost pro své klienty. A hodně sázejí na svou intuici. Právě ta je totiž při erotické masáži nejpodstatnější. Na rozdíl od klasické masáže zde jde o navození té pravé erotické atmosféry. Masérky příjemce erotické masáže pečlivě sledují a všímají si jeho reakcí. Pokud se náležitě uvolníte a dáte najevo, co se vám líbí, ocitnete se přímo v sedmém nebi.

Tantra masáž

Tantra masáže jsou unikátní pozvánkou do světa lidské smyslnosti. Unikátní a propracované rituály vycházející z tantrické filosofie si tak nacházejí stále větší oblibu u žen, mužů, ale i párů, kteří hledají způsoby, jak uniknout každodenní šedi a plně se oddat přítomnému okamžiku. Tantrická masáž je totiž nanejvýš intimním rituálem mezi tím, kdo ji poskytuje, a tím, kdo ji přijímá. Založena je na kombinaci starodávných technik a klasické masáže. Její příjemce se tak nejenže uvolní, ale také vzruší. Masérka mu pomáhá objevovat a rozvíjet vlastní sexualitu.

Nuru masáže

Nevšedním zážitkem mohou být i tzv. nuru masážeŽe jste o nich ještě neslyšeli? To je dáno zřejmě tím, že ještě donedávna byly doménou především orientu. Dnes se ale stávají trendem mezi erotickými masážemi. Slovo nuru pochází z japonštiny, znamená kluzký a mazlavý. To je hlavní vlastnost speciálního nuru gelu vyrobeného z mořských řas. Ten nevysychá a krásně klouže. A to hovoří za vše, ne? Masáž tímto olejem je nejenom vzrušující, ale i prospěšná pro kůži, která po aplikaci zůstává hebká a hydratovaná.

Více informací na – https://www.secret-eroticmassage.cz/

Read more

Local News