Už jste viděli spot k mistrovství světa ve fotbale?

Share

V televizním spotu značky adidas k FIFA Mistrovství světa ve fotbale™ 2014 se představují jedni z nejlepších hráčů na světě včetně Lionela Messiho, Daniho Alvese, Luise Suáreze, Robina van Persie, Bastiana Schweinsteigera a Xaviho. Reklama nazvaná “Messiho sen o MS” oficiálně zahajuje kampaň značky adidas #allin or nothing k brazilskému šampionátu.

Režie se ujali Fernando Mierelles, mezi jehož snímky patří například Město bohů či Nepohodlný, a Cassiano Prado. V reklamě, kterou můžete zhlédnout na http://youtu.be/jR1XQsCiAKE, zazní také exkluzivní skladba amerického rappera Kanye West. Na televizních obrazovkách se spot poprvé objevil v poločase finálového zápasu Ligy mistrů 24. května 2014.

Příběh, který zobrazuje vůli a odhodlání hráčů obětovat v přípravě i během samotných utkání naprosto vše, zdůrazňuje, že jiná cesta k zisku mistrovské trofeje ani nevede. Spící Messi živě sní o extrémně náročném tréninku ostatních hráčů a následném dění na fotbalových hřištích, při kterém poctivou přípravu úspěšně zúročí. Tlak na hráče se stupňuje, fanoušci šílí a Messi se probouzí s vědomím, že je čas odevzdat vše pro vysněný cíl.

Spot zároveň představuje speciální edici kopaček adidas Battle Pack v černobílém designu a vyzývá fanoušky k zapojení se do kampaně #all in or nothing. Reklama končí nabídkou “all in” nebo “nothing”, přičemž kliknutí na první možnost přesměruje k odběru informací značky adidas na Twitteru.

Pro více informací o kampani adidas, navštivte www.adidas.cz/worldcup nebo se přihlaste k odběru novinek na http://www.adidas.com/go/MakeAChoice kliknutím na konci videa na tlačítko “allin”.

***

O adidas Football

 

adidas je celosvětovým lídrem v oblasti fotbalu. Je oficiálním sponzorem a dodavatelem nejdůležitějších turnajů, jako jsou například Mistrovství světa ve fotbale, FIFA Konfederační pohár, UEFA Liga mistrů, UEFA Evropská liga a Mistrovství Evropy ve fotbale. adidas je zároveň sponzorem jedněch z nejlepších klubů, mezi něž patří Real Madrid, FC Bayern Mnichov, AC Milan, CR Flamengo a Chelsea, a také reprezentací Španělska, Argentiny, Německa, Japonska, Ruska, Kolumbie, Nigerie a Mexika. Špičkoví hráči, jako je například Lionel Messi, Gareth Bale, Mesut Özil, Dani Alves, Oscar dos Santos, Xavi, Karim Benzema nebo Bastian Schweinsteiger jsou také podporováni značkou adidas. Nedávno bylo oznámeno prodloužení spolupráce značky adidas a FIFA pro dodávání míčů na mistrovství světa až do roku 2030.

Read more

Local News