Usnadněte si střelbu s pistolovým laserem Holosun. Jaký model vybrat?

Share

Přemýšlíte nad pořízením pistolového laseru? V tom případě by vaší pozornosti neměly uniknout lasery Holosun LS111, které jsou k dostání ve všech vlnových délkách. Co je na nich zajímavého?

Proč se vyplatí laser používat?

Laser oceníte v případě, že chcete střílet velmi rychle, pohotově a prakticky bez míření. Jakmile laser zapnete, stačí, když budete sledovat dobře viditelný paprsek. Pokud bude laser správně nastřelený, budete díky němu střílet jako profesionál.

Nová verze laserů Holosun LS111

Lasery Holosun LS111 se nyní pyšní novou řadou, která se jmenuje totožně. K dostání je přitom ve všech vlnových délkách, konkrétně tedy v zeleném, červeném a infračerveném spektru světla.

Pokud patříte mezi náročnější uživatele, oceníte titanové modely LE111 v řadě Holosun Elite, která nabízí to nejlepší a nejodolnější provedení v řadě military grade. Standardní řada těchto kolimátorů je přitom zhotovena z polymeru, který rovněž symbolizuje velmi kvalitní materiál.

Praktické příslušenství

Součástí balení těchto pistolových laserů jsou klíče pro instalaci, klíče pro korekci horizontální a vertikální osy a držák baterie CR1/3N.

Těšit se můžete i na dva aplikátory pro tekutou závlačku na zafixování šroubků rektifikace a vazelínu pro zvýšení odolnosti těchto šroubků vůči vodě.

Více informací ze světa kolimátorů najdete na www.holosun.cz.

Read more

Local News