Udržujte vůz v dobrém stavu i při nepřízni počasí a v zimě

Share

Jak udržet svůj vůz co nejdéle v perfektním stavu? Cesta není složitá, ovšem vyžaduje od vás jako majitele dostatek péče.

Určitě je nošením dříví do lesa připomínat vám, že vůz vyžaduje pravidelnou servisní údržbu po určitém počtu najetých kilometrů, výměnu oleje a komplexní kontrolu všech důležitých součástek, které se opotřebovávají.

Chraňte se před průvanem

Ovšem to samozřejmě není všechno. Nelze nechávat veškerou péči jenom na servisu. Vy sami se musíte snažit vybavit svůj vůz různými doplňky, které usnadní jeho provoz a budou ho chránit. Hodí se například široká nabídka deflektorů, které mnozí řidiči podceňují a vůbec je nemají. Přitom účinně chrání okna i řidiče a spolujezdce. Proč je instalace deflektorů výhodná?

  • Chrání proti průvanu.
  • Dokážou vytvořit přirozenou cirkulaci vzduchu uvnitř vozidla.
  • Předcházíte zamlžování oken v dešti a mlze.
  • Řidič a spolujezdec netrpí kvůli proudění vzduchu při otevřeném okně.

Jestliže deflektory používáte, můžete mít okno otevřené, i když prší nebo sněží. Deflektory se vyrábí z pevné bezpečnostní plastové hmoty, která vykazuje nižší propustnost UV záření.

Zajistěte pohodlné a zdravotně nezávadné sezení

V automobilu je nezbytně nutné postarat se o snadnou údržbu sedadel a pohodlné sezení na nich. Proto nabízíme potahy do auta vyrobené ze 100% polyesteru. Díky své struktuře zajišťují dobré proudění vzduchu. Kvalitní větrání je v případě autopotahů důležité, stejně tak i přenos vlhkosti, regulace energetické rovnováhy a především je nutné zabránit hromadění tepla. Jde o pohodlí i o zdraví.

Zlepšete stabilitu pohonných hmot

V zimě nezapomínejte na přísady do nafty a benzínu. K dispozici jsou levná aditiva, která zajistí tekutost pohonných hmot i při teplotách pod bodem mrazu. Stabilizují naftu nebo benzín a také zlepšují průběh startování při nízkých teplotách.

Read more

Local News