Účinný šampon proti vypadávání vlasů? Ano, existuje!

Share

Vypadávání vlasů může mít celou řadu příčin, přičemž nejvíce se jej obávají muži, u nichž bývá tento problém často spojován s přibývajícím věkem. Jestliže i vás trápí řídnoucí vlasy, máme pro vás tip na rychlé a účinné řešení.

Boj s původcem problému

Vlasové kosmetiky je na našem trhu nepřeberné množství, avšak pouze jeden přípravek má natolik výjimečné složení, aby byl v boji proti padajícím vlasům úspěšný. Řeč není o ničem jiném než o DS Laboratories šamponu proti vypadávání vlasů Revita. Jedná se první produkt na trhu určený na danou problematiku, jenž je současně obohacený také o kondicionér. Lze jej používat v jakémkoliv stádiu vypadávání vlasů bez rozdílu pohlaví.
Šampon Revita je výjimečný hlavně díky speciální high-tech technologii nanosomů. Ta totiž zapouzdřuje všechny jeho účinné látky do mikroskopických liposomů, které posléze pronikají přímo do buněk, kde jich je nejvíce potřeba. Přípravek tedy vyživuje vlasy a pokožku hlavy přímo zevnitř, což je v této situaci nejúčinnější metodou. Výsledky je tím pádem možné pozorovat už po 2-3 měsících pravidelného používání přípravku.

Speciální složení šamponu

Tento produkt by rozhodně nebyl tolik účinnou zbraní, kdyby neměl své jedinečné složení, jež nikde jinde nenajdete. Obsahuje kombinaci silných blokátorů vypadávání, jako jsou dihydrotestosteron (DHT), kotekonazol a kofein, společně s aktivátory růstu. Šampon Revita je výsledkem dlouhého biochemického výsledku a obsahuje pestrou škálu prvotřídních sloučenin.
Mimo to je třeba zmínit, že značka DS Laboratories, z jejichž dílen tento šampon pochází, se zabývá celou řadou dalších věcí, než je pouze vlasová kosmetika. Koupí jejích produktů například podpoříte nadační fond Pes v nouzi. Všechny produkty jsou navíc šetrné k životnímu prostředí, což se v současnosti velice cení.

Read more

Local News