Trápí vás předčasná ejakulace? Víme, jak na to!

Share

Předčasná ejakulace je mylně považována za sexuální problém pouze mladých mužů, kteří se svým sexuálním životem teprve začínají. Opak je pravda. Tato diagnóza se týká zhruba 30 % mužů v téměř všech věkových kategoriích. Velká část z nich se také ostýchá se svým intimním problémem navštívit odborného specialistu. A proto přinášíme několik rad, které před návštěvou lékaře můžete vyzkoušet.

Souložte častěji!

Pokud se vám problém předčasné ejakulace objevil jako novinka ve vaší ložnici, začněte bojovat okamžitě! Nejjednodušší způsob, jak oddálit ejakulaci a prodloužit dobu pohlavního styku, je věnovat se častěji erotickým hrátkám.

Trénujte osamotě!

Každý pořádný výkon potřebuje řádnou přípravu a pravidelný trénink. Masturbujte při každé příležitosti a doba vaší sexuální aktivity se tak bude úměrně prodlužovat. Pokud stihnete ráno v soukromí nenápadně jedno číslo před setkáním s partnerkou, úspěch a delší akce jsou večer zaručeny!

Záchrana v tabletách? D-force bez předpisu!

Už jste slyšeli o inhibitorech zpětného vychytávání serotoninu, látce Dapoxetin? Že úplně nerozumíte? Obsahují jej totiž revoluční tablety D-force, které bezpečně léčí předčasnou ejakulaci a prodlužují tak sexuální aktivitu na dobu až třikrát delší! A to ani nemusíte k lékaři pro předpis. Tyto lékařsky ověřené a oficiálně schválené léky mohou zabránit krachu vašeho sexuálního života.

Jak užívat D-force proti předčasné ejakulaci?

Udržet si delší erekci a uspokojit partnerku nebylo nikdy jednodušší. Stačí si vše správně načasovat a D-Force zapít asi hodinu před stykem sklenicí tekutiny. Jak dlouho můžete souložit? Pokud vás to bude bavit, tak klidně až 12 hodin! Tak dlouho totiž může účinná látka fungovat!

Nebojte se o tom mluvit!

Každý neřešený problém se většinou jen zhoršuje. A sexuální problémy pak mohou přerůst v obrovské psychické problémy. Pokud se stydíte k lékaři, zkuste nejdříve mluvit s partnerkou nebo třeba kamarády. Psychická podpora je podle nás k nezaplacení!

Použijte speciální techniky!

Pokud máte rádi svoje tělo, určitě vás potěší, že předčasný výron semene se dá ovlivnit i speciální technikou zmáčknutí penisu. Další možností je také těsně před vyvrcholením přestat souložit nebo minimálně snížit frekvenci vnikání do partnerky. Partnerku nebo i partnera přece můžete uspokojovat chvíli i rukou a pak se pustit znovu do boje!

Pravidelně posilujte pánevní dno

Pokud znáte kegelovy cviky, určitě je zkuste i na sobě. Jedná se o posilování svalů pánevního dna. Využívají je častěji ženy pro posílení svalů po porodu nebo také pro kvalitnější sexuální život. I mužům je ale můžeme jen doporučit!

Měňte častěji sexuální polohy

Díky tomu se zpomalí jak rytmus, tak intenzita. Vaše vyvrcholení tak můžete zase o chvíli oddálit.

Znecitlivění penisu?

Ano, i tyto metody lze použít. Pozitivní ohlasy na krémy nebo gelové přípravky, které dokáží místně znecitlivit mužský pohlavní úd, mluví za vše. A pokud vám nevadí kondomy, pořiďte si ty nejsilnější, nebo rovnou dva na sebe, penis bude díky nim zase o něco méně citlivý.

Rychlejší vyhrává?

Věděli jste, že rychlá soulož a brzká ejakulace je vlastně v zájmu zachování lidského druhu? Čím dříve muž ejakuluje, tím dříve má, co se týče plození potomků, splněno a nehrozí, že mu soulož a plození překazí nějaká vyšší moc. Bohužel dnes je předčasná ejakulace považována v posteli za problém.

Který ze zmiňovaných způsobů na oddálení ejakulace jste již vyzkoušeli a zabírá na vás nejlépe? Poradíte ostatním v naší diskuzi?

Read more

Local News