Tradiční mokré holení volí více a více moderních mužů

Share

Styl alá lumbersexuál není nic pro vás? Perfektně oholený vous a zdravá pokožka je ve vašem případě každodenní nutnost? Mokré holení je klasický způsob, který se vrací do módy. Staňte se jedním z mnoha moderních mužů, kteří poznávají výhody staré a přesto pořád té nejlepší metody holení.

Tradiční mokré holení má své kouzlo! Naštěstí rituál, který málem vymizel, byl znovuobjeven a nyní se těší stále větší popularitě. 

Důvodů, proč tomu tak je, je hned několik.

Objevte tradiční trojici

Dokonale ostrá břitva na holení, štětka z jezevce a mýdlo, to je výbava, který vám zajistí hladkou, zdravím kypící pokožku bez jediného vousu. stetkaNení to však jen o perfektním vzhledu, s mokrým holením si vybudujete rituál, který se stane vaším koníčkem, vaší chvílí soustředění, vaším životním stylem.

Pomocí klasické sady na holení bude vaše pleť čistá a hebká, tak jak to chcete a potřebujete. 

I přes větší časovou náročnost si původně nudnou rutinní péči oblíbíte a co více, stanete se pravým gentlemanem, který se nespokojí s žádným obyčejným Machem a pěnou ve spreji. Příjemný holící rituál vás změní nejen vizuálně, dá vám hodnoty, na nichž postavíte své atraktivnější, slušnější já.

Lépe k sobě, lépe k ostatním

Stejně tak jako si dopřejete luxus v podobě kvalitního obleku, i v oblasti holení si zasloužíte lepší přístup. Moderní strojky slibují úsporu času, jednoduchost použití i údržby. Ale není přece skvělé mít chvíli, která patří jen vám? Kdy nepočítáte minuty a máte radost z úsilí věnovaného do perfektního výsledku? Změnou přístupu k sebe sama, se naučíte přistupovat jinak i ke svému životu a okolí.

Zdá se vám, že “pouhé“ holení nemůže mít takový vliv? Samozřejmě, že přeměna v moderního gentlemana není hned, jde to pomalu a těžce, ale poznáte, že to za to stojí!

mokre-holeni-2

Nepodříznete se!

Mokrá varianta holení má své odpůrce, kteří se bojí především toho, že stačí jeden tah a je konec. Tento mýtus je jedna velká nafouklá bublina. Stejně tak jako s moderním strojkem se říznete, i břitva dokáže udělat drobné poranění. Tomu se však lze vyhnout praxí a pevnou rukou.

Samozřejmostí je pak kvalitní vybavení a správný postup.

mydloNejdříve je třeba pomocí štětky a horké vody napěnit mýdlo na holení a to nanést na navlhčenou, lépe horkým ručníkem napařenou, tvář. Pak přichází na řadu oholení, kdy je třeba jemného, ale pevného přístupu. Závěr rituálu pak patří osušení a ošetření pleti.

Dokonale hladká tvář vám vydrží mnohem déle než při použití obyčejného “Machu“. 

Vše, co k mokrému holení potřebujete nakoupíte v obchodě Kvalitniholeni.cz – od štětky na holení z jezevce, po břitvu nebo pečující mýdlo, vše potřebné lze pořídit za příznivé ceny a ve značkovém provedení.

Read more

Local News