Top 5 Nejlepších hodinek z Baselworldu

Share

Baselworld (ve městě Basel, Švýcarsko) je každoroční veletrh pro milovníky hodinek a šperků. Na tomto veletrhu se sjíždí velcí i menší výrobci, aby se pochlubili se svými novými modely. Vybrat pět nejlepších pánských hodinek, které zde byly představeny, je téměř nemožné, přesto jsme si troufli sestavit žebříček.

1. Omega Speedmaster Dark Side of the Moon

Fanouškům hodinek Omega Speedmaster se určitě bude líbit legendární model s označením Dark Side of the Moon. Hodinky dostávají svého názvu matným keramickým pouzdrem a černým řemínkem. Do černého designu jsou zakomponovány bílé a lehce červené prvky, které dodávají celým hodinkám přiměřenou eleganci.

2. Hublot MP-05 LaFerrari

Pro milovníky extravagantních designů Hublot připravil netradiční hodinky, které jen tak na někom neuvidíte. Hodinky jsou vyrobeny z neuvěřitelných 637 dílů a jsou na ruční natahování. Pokud zapomenete hodinky natáhnout, nic se neděje, mají záložní baterii, která vydrží padesát dnů. Majiteli se pak naskytne neuvěřitelný pohled na pohybující se díly hodinek.

3. Rolex Platinum Cosmograph Daytona

Světově známá firma Rolex se na veletrhu ukázala s novými hodinkami Platinum Daytona – a to k padesátému výročí této edice. Platinový řemínek nese 40mm široký ciferník, který je zbarven do modra. Lemuje ho pak hnědá linie, která mu dodává eleganci.

4. Omega Seamaster Planet Ocean GoodPlanet GMT

Omega poprvé oznámila partnerství s GoodPlanet Foundation v roce 2011. Letos přišla s modelem GMT a s novým filmem Planet Ocean. Stylově do modra zabarvené hodinky mají reprezentovat, co jiného, než oceán. Ciferník je široký 43,5mm a je vyroben z nerezové oceli.

5. Glashütte Original Sixties Panorama Date

Pro milovníky staře vypadajících (vintage) modelů jsou tyto hodinky jako stvořené. Tyto hodinky jsou jedny ze dvou nových modelů, které Glashütte přidalo do své kolekce šedesátých let. 42mm ciferník zabarvený do tmavé modré, kožený řemínek, i perfektní typografie, si jednoznačně najdou své milovníky.

Read more

Local News