TOP 3 chytré hodinky pro chlapy, které stojí za to vyzkoušet

Share

Chytré hodinky mohou být skvělým pomocníkem a stylovým doplňkem. Které tři modely jsou ty nejlepší pro muže?

Apple Watch Series 5

Chytré hodinky z dílny Apple splňují nejen funkčnost, ale i precizně zpracovaný design. Aktuálně se na trh podívala během letošního podzimu nová kolekce pod označením Apple Watch Series 5.

Hlavní novinkou tohoto modelu je především always-on displej. Ten zůstává neustále zapnutý a Applu se podařila na toto konto v porovnání s loňskými chytrými hodinkami zachovat výdrž baterie. Ta zvládne cca jeden den provozu.

Svou premiéru si také v této sérii odbyla funkce Kompas. Uživatel si díky ní může zobrazit údaje jako zeměpisná šířka, délka nebo třeba nadmořská výška. Z původních 16 GB rovněž výrobce navýšil kapacitu úložiště na 32 GB.

Apple se také uchýlil k novým materiálům. Pozornost vzbudily zejména ty dražší, tedy titan a keramika.

Samsung Gear Sport SM-R600

Tento model od Samsungu ocení všichni uživatelé s vysokými nároky. Nosit je lze nejen na běžný den, ale také na sport. Díky voděodolné konstrukci jsou v bezpečí dokonce i u bazénu. Chytré hodinky zvládnou maximální hloubku až 50 metrů.

Poslouží vám ke sledování vašich sportovních výkonů i ke snadné kontrole vašeho aktuálního zdravotního stavu. Zaměření na sport reflektuje například zabudovaná GPS. Zvýšenou odolnost potvrzuje také použití Gorilla Glass 3. Díky tomu hodinkám nehrozí rozbití, ani na nich v krátkém čase nezačnou být patrny stopy nošení.

Super AMOLED displej o úhlopříčce 1,2“ je díky kvalitnímu nastavení hodnot jasu dokonale čitelný v jakýchkoli podmínkách nezávisle na tom, zda se nacházíte v interiéru nebo třeba na ostrém slunci.

Kvalitně zpracované tělo hodinek v sobě kombinuje plast a kov. Díky tomu se mohou tyto chytré hodinky pochlubit nízkou hmotností, která přispívá k pohodlnému nošení, a současně i dlouhou životností.

Garmin Fenix 5

Garmin Fenix 5 jsou hodinky, které charakterizuje dokonalá všestrannost. Ocení je sportovci a zároveň vypadají i velice elegantně.

Multisportovní chytré hodinky nabízejí širokou škálu funkcí: Dokáží s pomocí optického snímače měřit srdeční tep nebo počet kroků, obsahují kompas nebo gyroskop. Samozřejmě jsou také voděodolné. Veškeré potřebné informace společně s aktuálním zobrazením času nabídne přehledný 1,1palcový CHROMA displej.

I tyto chytré hodinky disponují zabudovanou GPS. Doplnit je také můžete externími čidly. Rozšíření funkcí ocení například cyklisté. Vyznavači běhu si do nich uloží až 500 oblíbených skladeb, které mohou při sportu poslouchat. A rozhodně se nemusíte bát o jejich výdrž, baterie vydrží v provozu až 9 dnů podle konkrétního nastavení.

Hodinky Garmin se na současném trhu objevují ve třech různých velikostech. Fénix 5X představuje těžší provedení, které uvítají primárně muži.

Read more

Local News