Top 10 Tipy na Valentýna

Share

Den sv. Valentýn, svátek zamilovaných, všech lásek a také náklonnosti mezi partnery je letos pro muže, respektive fanoušky fotbalu, trochu přijatelnější – začíná totiž Liga Mistrů.

Přinášíme vám deset tipů, jak z každoročního nucení se do povinných, komerčních záležitostí, jako je kupování lapačů prachu, posílání pohlednic s tématikou srdce, jako symbolu lásky, udělat přijatelnější verzi pro všechny. Zkrátka tak, aby se vlk najedl a koza zůstala celá (a pokud možno spokojená). Myslete na to, že Valentýn pochází z výrazu valens (silný), buďte tedy silnými:

1. Duo masáže pro páry

Záležitost relaxace, odpočinku a pohody ve dvou. Masáže, probíhající současně, uspokojí jak vás, tak vaši partnerku, aniž byste museli hnout prstem. Je tomu právě naopak. Dostane se vám bezchybné péče o tělo i mysl. Nabudete ztracenou energii, chuť do života. Necháte odplout stres a únavu běžných dní. Tím se vytvoří pohodová atmosféra, která může vyústit v den plný lásky.

2. Pivní či vinné lázně

Koupel v pivní lázni, znamená relaxaci ve vodě o teplotě okolo 37 °C s přídavkem živé kultury pivovarských kvasnic a bylin. Na povrchu vody je charakteristická bílá pěna a atmosféru dokresluje vůně čerstvě uvařeného piva. Samozřejmostí je pitná kúra, v průběhu které doplňujete tekutiny ideálně vychlazeným pivečkem. Po lázni ve zlatavém moku můžete s partnerkou relaxovat v zábalu z živých kultur a nechávat zharmonizovat vaše těla.

Co se týče vinné lázně, ta využívá hroznového oleje, hroznového vína a jader, jako peelingu. Nápojem je ročník dle vašeho výběru.

3. Poznávejte

Vydejte se do romantické Paříže, vyjeďte za hranice všedních dnů. Objednejte zapadlý hotýlek poblíž sexem prolezlé Moulin Rouge.

Pokud máte rádi historii a partnerka romantiku, ideálním místem je Bavorsko. Vy budete obdivovat krásu Alp, žena bavorské- pohádkové zámky.

4.Přiučte se

Kupte lístky na výstavu v muzeu v Přerově s tématem: Jak se dělá láska. Jedná se o představu dětí o lásce a věcech s ní společnými. Poučte se od dětí.

Pro otrlejší je tu Sex machines muzeum v Praze, galerie s erotickou tématikou. Na ploše tří pater je tu ztvárněn sexuální život napříč historií. Ukázky zařízení, pomůcek, poloh, které vás mohou jen inspirovat.

Láska je sladká, nechte se hýčkat čokoládou a zjistěte si o ní veškeré podrobnosti. A to v Muzeu čokolády, kde můžete drahé koupit luxusní čokoládovou bonboniéru.

Samozřejmostí jsou divadla, muzikály. V dnešní době je snadné najít představení, které bude vyhovovat vám oběma. Stačí chtít.

5.Darujte lásku

Společný mazlíček, společná starost. Ale už vám nikdy nebude smutno, nebudete sami. Darujte lásku v podobě němého přítele, který vám bude rozumět.

Anebo zajděte společně do dětských domovů. Darujte čas, lásku a třeba i nějaké maličkosti, se kterými si děti budou hrát. Uvidíte, jaké množství dětských očí dokážete rozzářit. Zažijete příjemný a zasloužený pocit štěstí.

6.Kompromis

Liga Mistrů x romantický film. Udělejte kompromis, podívejte se společně na jeden zápas, večer pak buďte ochotnější a nešklebte se při americké slátanině. Každý přinese svou oběť.

Nebo jednoduše poproste partnerku, zda byste nemohl být s přáteli (přátelství je přeci někdy víc než láska, to neříkejte, nesetkal byste se s pochopením), ať si partnerka oslaví Valentýn s kamarádkami dámskou jízdou. Nebo je se známými a rodinou. Prostě tam, kde její nadšení rozdávat lásku 14.2.ocení.

7.Láska prochází žaludkem

Ano. Uvařte své drahé, i přestože nejste kuchařským mistrem. Pokud po celý rok vaří žena, určitě vaši nedokonalou a upatlanou snahu ocení. Posaďte ji za stůl, jako královnu, a nechte ji sledovat u sklenky vína, jak se snažíte o nejchutnější jídlo na světě. I když nevytvoříte nápoj lásky, můžete si za pomoci afrodisiak (zázvor, ženšen, hřebíček, skořice, muškátový oříšek, mango) vykouzlit zajímavý večer.

Nebo navrhněte pro vás velmi výhodnou variantu, jděte do restaurace, a pokud vždy platíte vy (což byste jako muž měl), nechte polovičku, ať za vás jednou zaplatí. Se slovy:,, Valentýn je tak krásný svátek“ si zajistíte to, že Valentýna už příští rok slavit nebudete.

8. Pyžamový den

Je jedno, že letos vychází Valentýn na všední den. Pokud na sebe nemáte už tolik času, jak byste si přáli, vezměte si dovolenou, nebo nechoďte do školy. Zůstaňte doma v posteli a buďte prostě a jen spolu. V posteli snídejte (nemusí to být volské oko ve tvaru srdce), hrajte hry (existují i takové, které vás pěkně rozparádí), dívejte se na filmy. Milujte se a množte se.

9.Ženu ani květinou neuhodíš

Stále aktuální záležitost, která potěší snad každou ženu. I alergičky se pokusí vykouzlit úsměv na tváři, když obdrží květinu. Alespoň na pár sekund, předtím než opuchnou. Žena umí ocenit gesto, jakým je předání květiny. Je zkrátka fakt, že tímto dárkem (stejně jako bonboniérou) nic nezkazíte. I za cenu, že originální už tolik nebudete. Každopádně pokud zapojíte fantazii, vybere jinou květinu, než je růže nebo přinesete dlouhotrvající v květináči, budete po zásluze odměněni.

10. Ignorujte Valentýn

Ano. Zapomeňte na srdíčkový den, ignorujte růžovou, červenou. Srdíčka a kytičky. Partnerka stejně ví, že vám to nic neříká, a má vás přeci takového ráda. Jen se na tom předem dohodněte, nejhorší je očekávání. To se potom člověk/žena rychle zklame a naštve. Tak ať si nekazíte den.

Bonusová rada: Buď se odkažte na polibek pod rozkvetlou třešní (pokud je to pro vás lepší varianta) anebo prostě a stručně řekněte : ,,Miluji tě stále, ne jen jeden den v roce“. A je to. Pravda vás nic stát nebude.  

Read more

Local News