Top 10 Nejvíce sexy modelky světa

Share

Nejvíce sexy žena? Na svojí manželku či přítelkyni rychle zapomeňte a pojďme se spolu podívat na 10 nejvíce sexy modelek planety (žebříček je sestaven podle ankety, při které bylo vybráno náhodných 20 000 lidí, a ty na základě fotek pořadník určovali – anketa proběhla v Dubnu 2012 v LA) 

10. Na desátém místě se umístila rodačka z Argentiny – Belen Rodriguez

Tato sedmadvacetiletá kočka, původem z Argentiny tráví většinu svého volného času se svým přítelem v prosluněné Itálii (Sardinie, Sicílie). Tato svůdná bruneta se prosadila zejména díky reklamě na mobilního operátora v USA. V roce 2010 se začala postupně objevovat na obalech všech módních časopisů včetně Louis Vuitton. Modelingu se Belen věnuje již od svých 10 let a na kontě má spousty úspěchů a spolupráci s předními fotografy a návrháři.

Belen Rodriguez

Belen Rodriguez 2 

 9. Deváté místo obsadila ruská kráska Natasha Poly

Nataša debutovala na módním mole již v roce 2002, kde se stala okamžitě středem pozornosti. Od té doby se pravidelně účastní všech přehlídek těch nejlepších a nejslavnějších návrhářů včetně Armaniho či Versace. Dnes je jednou z nejúspěšnějších modelek nejen v Rusku, ale i na světě.

Natasha Poly 

 8. Atletka, která se stále drží v kondici, Ruska Anna Kournikova

Anna je vůbec nejmladší ruskou atletkou, která se kdy zúčastnila letních olympijských her. Při její první účasti jí bylo pouhých 15 let! Její debut je zaznamenán na letních olympijských hrách v Atlantě. Po skončení její sportovní kariéry se dala na dráhu modelky. Její 8 místo budiž důkazem jejího úspěchu.

 Anna Kournikova

 

7. Sedmé místo pevně uchopila hvězda Victoria’s Secret Lindsay Ellingson

Tato americká osmadvacetiletá rodačka se proslavila zejména jako oficiální propagační modelka značek jako Victoria’s Secret, Chanel, Christian Dior a mnohých dalších. Za svojí modelingovou kariéru si dosud vydělala bezmála 14 000 000 amerických dolarů. 

Lindsay Ellingson 

 

6. Na šestém místě se podle americké veřejnosti umístila americká modelka Megan Fox

Megan Fox, která je 163cm vysoká se může pyšnit mírami 90-60-90. Proslavila se zejména jako hlavní modelka Armaniho. Megan se může kromě modelingu pyšnit také svým hereckým umem. Zahrála si v desítce filmů po boku slavných hollywoodských hvězd. V nejnovějším díle Transformers se však neobjevila. A to proto, že s ní štáb špatně vycházel. 

Megan Fox 

 

5. Páté místo obsadila vcelku neznámá argentická rodačka Florencia Salvioni

O této modelce není toho příliš známo. Pouze to, že naprosto uchvátila návrháře od Versaceho, kteří ji neváhali nabídnout milionovou smlouvu.

Florencia Salvioni 

 

4. Těsně před „bednou“ se umístila svůdná dračice z Velké Británie Elle Liberachi

Elle, která je často přirovnávaná k modelingové modle Heidi Klum, se dostává stále výše a výše. Ještě před 5 let vcelku neznámá modelka se dostává na mola předních návrhářských značek.  

Elle Liberachi

 

3. Bronzovou medaili si podle americkou veřejností odnáší americká modelka Erin Heatherton

Erin se proslavila nejen jako přítelkyně herce Leonarda DiCapria, ale také jako skvělá a luxusní modelka. Erin patří mezi hlavní tváře Victoria’s Secret, která si jí nechala upsat na 7 let. 

Erin Heatherton

 

2. Stříbro ulovila africká dračice Candice Swanepoel

Cancice je vůbec jedna z nejbohatších modelek planety. Byla objevena na pochybném africkém trhu, při hledání modelek. Jen mezi lety 2009-2011 si přišla bezmála na 6 000 000 $. 

Candice Swanepoel 

Candice Swanepoel 2

 

1. Na pomyslném nejvyšším stupínku se poměrně nečekaně umístila americká teprve dvacetiletá modelka Kate Upton

Svojí popularitu si získala zejména díky fotce na obálce jedno z dílů časopisu Sports Illustrated Swimsuit Issue. Díky jediné fotce začala její obrovská popularita. Okamžitě podepsala pro 3 světové modelingové firmy a penízky se jen hrnou. Jen za rok modelingu si přišla k 4 000 000$.

Kate Upton 

Kate Upton 2

Read more

Local News