Tip pro Ježíška: Kde sehnat levné herní notebooky?

Share

Elektronika patří k oblíbeným vánočním dárkům, děti si o ni Ježíškovi píšou doopravdy často. Kde však Ježíšek má na takové dárky brát peníze? Pokud si i vaše dítko napsalo o herní notebook, máme pro vás dobrý tip.

Herní notebooky bohužel nepatří k těm zrovna nejlevnějším. Na hraní potřebujete jistý výkon, který něco stojí. Jestliže odmítnete investovat vyšší částku a pořídíte notebook levnější, dítě na něm možná svou oblíbenou hru ani nerozjede.

Kolik stojí dobrý herní notebook?

Poměrně dost záleží na značce. Svou řadu herních notebooků mají téměř všichni výrobci, takže máte šanci pořídit herní notebook Lenovo, HP, Asus, Dell apod. Obecně platí, že herní notebooky se s cenou pohybují nad dvaceti tisíci korun. Pokud toužíte po nějakém lepším, počítejte spíš s cenou ke třiceti tisícům.

Že je notebook herní, obvykle poznáte podle parametrů a také designu. Například herní notebook MSI má obvykle červeno-černý vzhled vyladěný do posledního detailu. O herní notebooky je nicméně velký zájem, takže téměř každý obchod pro ně má speciální kategorii. Nebudete mít problém je najít.

Ekonomickou volbou jsou notebooky repasované

Dvacet až třicet tisíc je pro vás hodně? Není divu, obzvlášť pokud máte děti dvě. V takovém případě vám vytrhnou trn z paty repasované herní notebooky. Jde o notebooky, které již byly používané, avšak po použití prošly odbornou kontrolou u technika, případné vadné části byly vyměněny. Notebook je prodáván dál ve skvělém stavu. Repasují se obvykle jenom top stroje, které v době svého nákupu stály kolikrát i přes padesát tisíc. Za slušnou částku tedy můžete získat naprosto špičkový stroj, jenž rozhodně nepatří do starého železa.

A kde takové notebooky hledat? Zkuste to v e-shopu Digifit. Produkty z e-shopu si navíc můžete nonstopvyzvednout v DIGIFITBOXU na Krejnické 2021/1 v Praze-Chodov.

Read more

Local News