Tílka sluší všem – mužům i ženám

Share

Tílka jsou takovou úspornou variantou triček. Jak dámská, tak ta pánská je ovšem zapotřebí umět nosit. Poradíme vám, jak na to.

Co bychom si počali bez tílek. Uplatnění v našem šatníku najdou bez ohledu na sezónu. V létě je nosíme jen tak bez ničeho, v zimě zase pod mikinu nebo pod svetr.

V tílku do divadla? Proč ne?

Dámská tílka bývají nejčastěji využívaná při sportu. Ona ale mohou být velmi působivým módním doplňkem. Jejich největší předností je jejich univerzálnost. Hodí se totiž k sukni stejně jako k šortkám, kalhotům i saku. S vhodným šperkem můžete v tílku vyrazit i do divadla.

Dámské tílko jen s podprsenkou

Nezapomeňte si ale, milé dámy, pod tílko obléknout podprsenku, a to i když máte výstavní ňadra. I velmi pevná prsa v tílku bez podprsenky působí lascivně, byť věříme, že mnozí pánové budou jiného názoru.

Podprsenka s úzkými ramínky či raději bez

I když jeden z trendů letošního léta hlásá, že „vyčuhující“ podprsenky jsou in, pro tílka to tak zcela neplatí. Zde se vyplatí vsadit na klasiku. Ramínka podprsenky by měla být užší než ramínka tílka, ideálně v tělové barvě či rovnou zvolte podprsenku bez ramínek.

Pánská tílka

Tílka jsou samozřejmě oblíbená i mezi pány. I ti by se v jejich nošení měli zaškolit. Rozhodně se vyhněte těsným tílkům přímo na tělo, byť by si je vaše vypracovaná muskulatura mohla dovolit. Věřte, že image venkovského traktoristy ženám moc neimponuje. Pořiďte si proto tílko o něco větší. Pamatujete si, že tílko byste měli mít tak 5 centimetrů od těla. A vybírejte jen tílka z přírodních materiálů.

TIP: LeryFashion.cz

Šířka ramínek

Dalším parametrem, na který byste se měli zaměřit, je šířka ramínek, jež by u pánských tílek neměla být užší než 7 cm. Co se barev a vzorů týče, zde se už nemusíte omezovat. Mějte snad jen na paměti, že pokud zvolíte pestřejší vzor, je na místě být střídmější se vzory kalhot či šortek.

Nakupujte na internetu

Bohatou nabídku tílek a triček, a to různých materiálů i gramáží najdete například na e-shopu xfer.cz , což jsou internetové velkosklady s oblečením, na kterých spolu s tričky a tílky seženete i mikiny, bundy, čepice, vesty – vše za naprosto bezkonkurenční ceny.

Ráj triček na xfer.cz

Velkosklady s oblečením Xfer uspokojí i toho nejnáročnějšího klienta, který přesně ví, co chce. Na výběr má až z patnácti velikostí, s gramáží od 80 až do 245 g na m² a snad veškerých možných materiálů, jež jsou na trhu k mání, jako jsou bavlna, polyester, akryl, nylon, netkaná textilie a další. Každý materiál je vhodný pro jiný typ činnosti, ale o tom zase někdy příště.

Read more

Local News