TANTRA MASÁŽE PRAHA – ZAŽIJTE NEVŠEDNÍ VZRUŠENÍ

Share

Věděli jste, jak velké množství profesionálních studií poskytujících tantra masáže Praha skýtá? Máte chuť se o tomto druhu masáže dozvědět více a případně ji vyzkoušet? Přečtěte si, co lze od tantry očekávat a vydejte se vstříc uvolňujícímu a smyslnému zážitku.

CO JE TANTRA MASÁŽ?

Tantra masáž je unikátním rituálem, který se zakládá na tantrické filozofii a jejích důmyslně propracovaných principech. Pracuje nejen s tělem, ale především s myslí a spiritualitou člověka. Přináší psychické i fyzické uvolnění, které přetrvává dlouho po samotné masáži. Rovněž prohlubuje sexuální prožívání, pomáhá porozumět vlastní sexualitě a nalézt nové roviny intimity. Zde se můžete přesvědčit o tom, že se skutečně jedná o nezapomenutelný zážitek.

TANTRA MASÁŽE PRAHA – PRO MUŽE, ŽENY I PÁRY

Tantrické masáže jsou vhodné jak pro muže, tak pro ženy. Jsou prováděny maséry i masérkami – záleží jen na vás, komu dáte přednost. Je nutné navázat s masérem či masérkou důvěru, aby došlo k maximálnímu uvolnění a hlubokému prožití všech pocitů, které masáž průběžně přináší.

Jelikož se jedná o rituál, jehož cílem je pracovat s tělem jako celkem, je jeho součástí také masáž pohlavních orgánů. V případě masáží pro muže tradičně dochází k vyvrcholení, pokud je však klientem žena, obvykle se masér/ka zeptá, zda s doteky na intimních partiích souhlasí. Pokud si ženy nejsou zpočátku jisté nebo se ostýchají, je možné se případně domluvit na signálu, kterým dají v průběhu masáže vědět, zda si takzvanou masáž „joni” přejí.

PÁROVÁ MASÁŽ

Pokud si přejete zažít tento hluboký, nevšední zážitek se svým partnerem či partnerkou, je možné podstoupit párovou masáž, kterou většina tantrických studií také nabízí. Může oživit sexuální život, prohloubit vzájemnou intimitu a naučit chápat emocionální i tělesné potřeby vašeho protějšku. Aby však nedošlo k naprostému opaku toho, co od tantra masáže s partnerem očekáváte, je nutné se společně domluvit na průběhu masáže i jejím zakončení. Partneři si musí vzájemně důvěřovat a být si jisti tím, že o ni skutečně stojí.

JAK TANTRICKÁ MASÁŽ PROBÍHÁ?

Pokud se jedná o profesionální studio, následuje po příchodu klienta rozhovor s masérem. Jedná se o příjemné, přátelské posezení, obvykle nad hrnkem čaje, při kterém klient sdělí, jaká má očekávání. Případně se může svěřit se svými problémy, nejen z oblasti sexuálního života. Cílem tohoto povídání je navázání důvěry s masérem a zbavení klienta počáteční nervozity, která se v případě první návštěvy objevuje takřka u každého.

Poté se klient osprchuje a zahalí do sarongu, což je velký šátek. Přichází masér či masérka, rovněž v sarongu, a zahajuje rituál, jehož cílem je vzájemné napojení se. Poté klient ulehá nahý na podložku a je masírován. Obvykle se nejprve používají nahřáté žínky, peříčka, kožešiny a další pomůcky z příjemných materiálů. Poté se přechází k masáži různými relaxačními oleji, případně lávovými kameny. To vše probíhá za poslechu relaxační hudby. Během masáže se nemluví. Klient se soustředí pouze sám na sebe a na to, co prožívá. Dotýkat se maséra či masérky nebývá povoleno.

Po skončení masáže by měl klient zůstat chvíli ležet a nechat doznít všechny prožitky. Poté se může opět osprchovat a jde si popovídat s masérem. Tím je celý zážitek zakončen. Klient odchází s pocity hluboké psychické i fyzické úlevy, zároveň je však plný nové energie a pozitivních emocí. O tom, že tento druh masáže stojí za to, svědčí velký nárůst návštěvnosti tantra center i stále se vracející zákazníci.

Více o průběhu masáže se můžete dočíst například v tomto rozhovoru s tantrickou masérkou.

Read more

Local News