Swim Spa: Vodní radovánky po celý rok

Share

Jste velkým příznivcem plavání a nechcete se svého vodního koníčku vzdát ani v chladnějších dnech? Nemusíte!

Velmi elegantním řešením pro vás může být Swim Spa, tedy bazén s protiproudem, který umožňuje plavání v jakémkoliv stylu po celý rok, a vyhovuje tak i nárokům vrcholových sportovců.

Nechcete už být závislí na nevyzpytatelném počasí a chcete si užít plavání kdykoliv, navíc přímo u vás doma? Pak je pro vás ideálním řešením Swim Spa neboli vyhřívaný bazén s protiproudem.

Celoroční koupání v pohodlí vlastního domova

Celoroční koupání má své kouzlo. Navíc v zimních měsících jsme, co se týče sportu, omezeni na lyžování, běhání nebo plavání uvnitř. Jaké by to ale bylo, kdybyste si mohli zaplavat, aniž by vám byla zima, a zároveň jste mohli sledovat krásy vaší zasněžené zahrady? Tento nádherný pohled, možnost neomezeného plavání a relaxace vám nabídne vlastní Swim Spa.

Termální bazén v kombinaci s vířivkou

Swim Spa je zároveň kombinací bazénu s vířivkou. Je známé, že vířivky mají velice příznivé účinky na lidské zdraví a zejména pro osoby, které denně sedí u kancelářského stolu, mají málo pohybu a jsou často vystavené stresovým situací, je Swim Spa ideálním doplňkem domácnosti.

Snadná údržba, nízká energetická náročnost

Lidé si často nechtějí pořídit vířivku nebo Swim Spa proto, že se bojí nákladů na údržbu i provoz. Opak je zde ale pravdou. Swim Spa i vířivky každého majitele nadchnou snadnou údržbou, tichým chodem, nízkou energetickou náročností i snadnou obsluhou.

Kde koupit kvalitní Swim Spa?

Rozhodli jste se pro nákup Swim Spa? Pak je v první řadě důležité vybrat kvalitního prodejce, který vám poradí s výběrem vhodného modelu a u kterého zakoupíte vysoce kvalitní výrobek. V žádném případě nekupujte výrobky od neznámých dodavatelů na internetu. Navštivte raději specializované kamenné prodejny. V České republice můžete například navštívit showroomy společnosti SPA Studio s.r.o., kde si budete moci prohlédnout mnoho modelů vířivek a Swim Spa, ale také se poradit o modelu, který bude vyhovovat vašim potřebám.

Read more

Local News