Sušené nasolené maso je populární pochoutkou po celé naší planetě. Na skvělou chuť a skvělé vlastnosti sušeného masa přišli jako jedni z prvních severoameričtí indiáni. Jejich jerky (ch’arki) sušené solené maso je k dostání na každé benzíně, vietnamské tržnici i v prodejnách se zdravou výživou.

Sušené maso je vydatným zdrojem energie.

Zatímco indiáni sušili maso na slunci, nebo pod sedlem na těle koně, dnes se upravuje ve velkých průmyslových sušičkách. A proč vlastně něco takového kupovat?

Energie sbalená na cesty

Žádná tatranka, ale sušené maso, to je totiž opravdová energie sbalená na cesty!

1. Skvěle chutnající snack má vysoké nutriční hodnoty.

2. Dobije vám baterky na tůře, na vyčerpávající cestě autem, letadlem, kdykoliv, kdy jste hladoví a unavení.

3. Výborná pochoutka pro každého masožravce.

4. Určená ke konzumaci