Stydíte se za to, co máte v kalhotách? Známe triky, jak zvětšit penis

Share

Hodně chlapů si připadá kvůli své nedostatečně výbavě méněcenně v posteli, tak i životě. Přitom zvětšit penis není žádná věda! Naučte se , jak své chloubě pravidelně přidávat centimetry navíc!

Nejvíc každého muže zasáhne, když mu jeho sexuální partnerka sdělí, ať jde se svým “kašpárkem“ do dětského divadla.

Takový zářez od ženy zabolí a způsobí blok, díky němuž klesá sexuální sebevědomí na nulu. Po období vyplakání se na rameno kámoše, vzteklého bušení do boxovacího pytle a poslání dotyčné ženšiny do patřičných míst, přichází čas, kdy se ztrapněný jedinec začne zajímat o to, jak svůj penis zvětšit?

Cvičení, jak ho asi neznáte

Jste fandou do cvičení? Makáte v gymu, co to jde? Pak vás potěší, že stejně tak jako své břicho i penis lze vycvičit do požadovaného vzhledu, délky.

Vážně! Zvětšit penis lze pomocí speciálního cvičení a různých přípravků.

Za prověřené cviky na zvětšení penisu můžeme prohlásit Kegelovy cviky nebo Jelging. To kouzlo tkví v pravidelném posilování pánevního svalstva a v prokrvování penisu. Cviky je třeba dělat nejlépe každý den, první výsledky lze vidět po několika měsících.

Cvičení pro zvětšení penisu je na dlouho, má však své účinky. 

Podpořte cvičení přírodními tabletami

Stejně tak jako růst a výživu svalů řešíte suplementy, i v případě Jelgingu existuje výpomoc v podobě 100% přírodních tablet Vimax Pills. Ty jsou považovány za nejsilnější a nejprodávanější doplněk stravy podporující kvalitní sex na světě. Nejste si účinností tablet jistí?

Tento způsob prodloužení penisu je nejlepší vyzkoušet a udělat si názor vlastní. Dost vám také mohou prozradit recenze Vimaxu.

Jak na optické zvětšení vaše “drobečka“?

Nemůžete se dočkat prvních výsledků speciálního cvičení a přírodních tablet? K okamžitému optickému zvětšení penisu vám dopomůže i obyčejná žiletka. Pakliže máte svou chloubu obrostlou chlupy, není divu, že není v té divočině vidět. Zvětšení pánského přirození zajistí i zhubnutí.

Čím větší pivní břicho a bohatší ochlupení máte, tím na pohled menší vaše “nádobíčko“ bude. 

Read more

Local News