Studujte MBA a korunujte svůj úspěch

Share

Že už jste se v životě učili dost? S takovým přístupem dnes jen tak neobstojíte. Současný byznys se neustále vyvíjí a i ti nejvýkonnější manažeři se musí neustále zdokonalovat a sebevzdělávat. Jednou z cest je studium kvalitního MBA programu. Najdete ho v TC Business School, kde umně propojují výuku s reálnou praxí. Jak vás tamní MBA studium obohatí?

Základní dovednosti v MBA Basics

Pokud si nejste absolutně jisti, že vám studium přinese to, co očekáváte, můžete navštěvovat pouze 1. stupeň studia – tzv. MBA Basics. Zde se seznámíte se základními principy a oblastmi managementu, naučíte se koordinovat práci v týmu a nakonec získáte certifikát o absolvování kurzu. Z prvního stupně lze pak plynule navázat na 2. stupeň výuky, který vás dovede k mezinárodně uznávanému titulu MBA.

Komplexní know-how v 2. Stupni MBA

Díky akreditaci a členství v uznávané Business School Nederland a britské asociaci IMC získáte v MBA programu TC Business School mezinárodní know-how, které je zároveň adaptováno pro české prostředí. Kurzy MBA v češtině tak pomohou všem účastníkům k bezproblémové přípravě a úspěšnému absolvování.

Co budeme probírat?

Kurz MBA Basics obvykle probíhá jako pět třídenních soustředění v rozestupu 4-6 týdnů, v malé skupině se dvěma lektory. Obecnému managementu se věnuje v 11 modulech a vaším výstupem bude zpracování dvou studií na základě nabytých poznatků.

V 2. stupni už si budete pozvolna vykračovat k titulu „Master of Business Administration“. Budete řešit praktické problémy podle konceptu „Action Learning“ – vysoce motivačního konceptu, který umožňuje individuální aktivní uchopení problému a jeho řešení se všemi možnými riziky. Vaše schopnosti posléze aplikujete v prostředí vaší organizace a okamžitě tak získáte zpětnou vazbu.

Kurz se skládá z 8 třídenních soustředění s rozestupy zhruba 1,5 měsíce a týmových setkání nad projekty. Pro detailnější představu o náplni kurzu si prohlédněte nabídku knih renomovaných autorů, která poslouží vašemu osobnímu růstu.

Action learning vás probudí z letargie

Aby vám MBA kurz dal opravdové maximum, je potřeba vybičovat i svou vnitřní motivaci. Manažeři bývají frustrovaní, že jsou to právě oni, kdo musí mít o všem přehled a znát odpověď na každou otázku. Na kurzu se dozvíte, že týmová dynamika může fungovat i jinak, a díky účinné výukové metodě budete odcházet nejen plni znalostí, ale i s energií do nového podnikání a s jasným plánem „jak na to“.

Read more

Local News