Strojaři, který program zvolit na tvorbu technické dokumentace?

Share

Jste strojař a potřebujete spolehlivý program na technické kreslení? Nejlépe takový, který vám ušetří také mnoho času a práce s technickou dokumentací? Možná znáte základní GstarCAD Standard pro univerzální 2D technické kreslení v rámci mezinárodních a národních norem nebo vlastních standardů. Vsaďte ale na něco specifičtějšího v rámci vašeho oboru. Vyzkoušejte 2D CAD program GstarCAD Mechanical.

Co poskytuje program GstarCAD Mechanical?

Obsahuje funkce urychlující tvorbu 2D strojírenské dokumentace. Přesné rýsování je zajištěno rasterem, uchopením objektů, jejich trasování či měrkami. V programu naleznete databázi normalizovaných součástek a ocelových profilů, značky a symboly strojírenského kreslení, číslování pozicí, generování kusníků a tabulek děr s možností exportu.

Kromě toho nemusíte řešit žádné konverze, importy či exporty dat. V programu pracujete s výkresy přímo ve formátě DWG. Jste tak plně kompatibilní s ostatními CAD uživateli.

Představte si jednoduchou práci na dokumentaci, která vám umožní toto:

  • jednodušší kreslení strojírenských výkresů pomocí inteligentních nástrojů (otvory, středové a konstrukční čáry),
  • rychlé popisování výrobních výkresů díky symbolům a značkám (včetně značek drsnosti, tolerance tvaru a polohy),
  • automatickou tvorbu detailů,
  • řešení viditelnosti součástek v pohledech a řezech sestav,
  • rychlou aktualizaci změn po úpravě předešlých návrhů,
  • a nakonec jednodušší dokončení výkresů strojírenských sestav díky zarovnávací pozici a automatickému číslování komponentů.

Prorgam na technické kreslení, na který se rychle přeorientujete

Zní to skvěle, tak by byla škoda GstarCAD Mechanical, patřící pod CAD programy vyzkoušet, co říkáte?

Navíc, pokud jste byli zvyklí na klasický AutoCAD, nebo univerzální AutoCAD lt pro všechny oblasti technického 2D navrhování, potěšíme vás, tento program je jim velmi podobný. Celkově jsou všechny GstarCAD produkty vyvíjené tak, aby se co nejvíce podobaly AutoCAD a uživatel nevnímal rozdíly. Cílem je výrazně eliminovat čas a finance na proškolení. Avšak CAD programy na rozdíl od programů AutoCAD umožňují také používat doplňkové nástavby a profesní moduly.

Read more

Local News