Střešní boxy Thule

Share

Střešní boxy jsou pro mnohé cestovatele již něčím, co neodmyslitelně patří k dovolené, nebo cestování obecně. Ať již se vydáte kamkoliv, u takovýchto boxů na zavazadla je velmi důležité jejich uchycení, zajištění proti nechtěnému otevření za jízdy a také samozřejmě bezpečnostní zámek, proti krádežím. Naše střešní boxy značky Thule jsou v tomto směru naprosto dokonalé. Jsou snadno montovatelné, vše jde velmi rychle a je to intuitivní, takže ani nemusíte používat návody. Střešní boxy se hodí pro převoz čehokoliv, co se do nich vejde.

Výhody našich střešních boxů

Střešní boxy značky Thule nabízí mnoho výhod. Jednak je to cena, ta je opravdu velmi nízká v porovnání s podobně kvalitními produkty jiných značek. Ne vždy musíte za vysokou kvalitu také platit přemrštěně vysokou cenu. Dále je to již zmiňovaná snadná montáž, která je záležitostí několika minut a zvládnou to i méně šikovní. Nesporná je rovněž kvalita použitých materiálů, které jsou velmi odolné vůči povětrnostním podmínkám a také nárazům. Další výhodou je možnost uzamknout daný box bezpečnostním zámkem, který je skutečně bezpečný a není snadné ho prolomit. Budete tak mít svá zavazadla vždy tam, kde jste je uložili.

Co vše lze převážet?

Střešní boxy značky Thule jsou dobré pro převážení v podstatě čehokoliv, co má vyhovující rozměry. Může to být oblečení, sportovní potřeby, nádobí, potraviny, které se hned nezkazí díky částečné cirkulaci vzduchu, nebo cokoliv jiného, co budete v cílové destinaci potřebovat.  Jakékoliv předměty je možné pevně zajistit, takže zůstanou stabilizovány a nepoškozeny také při náročnějších terénech, nebo při rychlejší jízdě. Střešní box lze využívat samozřejmě nejen pro samotný transport, ale také pro delší uskladnění některých věcí, které se již jinam nevlezly. Na dovolené a nejen tam, střešní boxy jistě oceníte.

Read more

Local News