Stěhování Praha: Svaly se raději pochlubte ve fitku a zavolejte profíkům

Share

A je to tady. Jednou to obvykle přijde. Když jsme se poprvé stěhovali „od maminky“, sbalili jsme si dva kufry a baťoh. Teď? Stěhovaní s přítelkyní do vlastního, po několika letech společného bydlení v podnájmu, a musíte volat stěhováky.

I když vám není hromadění věcí nijak blízké, po pár letech bydlení na jednom místě se jich umí nasbírat docela hodně. Jenom sportovních potřeb máme obvykle plný sklep – lyže hned třikrát pro každého, kola, koloběžky, brusle na led i in-line, v bytě eliptický trenažér i běhací pás. K tomu nábytek a osobní věci. Hned je toho na náklaďák.

Překvapte partnerku – nechte byt přestěhovat na klíč

Ze stěhování může být akce, která skončí na pár dnů tichou domácností. Stačí, že škrábnete o zárubeň oblíbenou komodou vaší přítelkyně. Nemluvě o tom, když vám něco upadne, a jak s oblibou říkáte, trvale ztratí svoji integritu. Nechte vše raději na profesionální firmě. Stěhování Praha, služba Tomáše Vrány, je připravena zabalit vaše věci do krabic do poslední lžičky a bezpečně je přestěhovat. Dokonce bez reptání zvládne i partnerčino pianino. Což byste sám i tak nezvládl. Podobně jako těžkou pračku.

Nechte, ať si zády hnou ti, kteří jsou za tuto činnost placeni. Vás v novém i tak ještě čeká spousta práce kolem vybalování. Stěhování se stěhovací firmou vám ušetří nejen čas, ale proběhne i bez stresu.

„Kam s tím, pane?”

Na to se vás stěhováci od Tomáše Vrány rozhodně nezeptají až před domem u naloženého a nastartovaného stěhovacího vozu. Dopředu si totiž veškeré podrobnosti, a tedy nejen termín stěhování, domluvíte. Firma nabízí velice přehlednou cenu. Ta se odvíjí od velikosti stěhovacího automobilu a počtu pracovníků pro stěhování. Cena je stanovena jako hodinová a v rámci Prahy neplatíte nic navíc za ujeté kilometry. Tomáš Vrána vás však přestěhuje i mimo Prahu, klidně do zahraničí.

Read more

Local News