Správný mužský si vždy kryje záda! Máte cestovní pojištění?

Share

Konec léta, ale pro vás to rozhodně neznamená konec cestování? Skvělé počasí i vaši přátelé vás lákají k další dovolené u moře? Koneckonců, proč ne! 

Chcete vyrazit za hranice naší země a užít si ještě nějaké to dobrodružství? Dobře si sbalit neznamená přibalit balíček prezervativů navíc. Aby se nové zážitky v cizině nestaly spíše drahou tragédií, chce to dobrou ochranu –  cestovní pojištění od ERV Evropské.

Bavit se, užívat, být v klidu

Když už máte vypadnout z denní rutiny, pracovního stresu, tak si to pořádně užijete, no ne! Ale takové užívání se může zvrtnout – adrenalinové sporty zvednou hladinu adrenalinu v krvi, ale i riziko úrazu. Návštěvu zdravotnické zařízení ovšem může způsobit i bolavý zub. Zkrátka a dobře, na dovolené vás může, stejně tak jako doma, postihnout cokoliv, co si vyžaduje ošetření lékaře, specialisty. Máte evropskou kartičku pojištěnce? Žádná velká sláva se nekoná.

Mnoho Čechů spoléhá na svou kartičku pojištěnce, ovšem ta garantuje ošetření jen ve veřejných nemocnicích, a to jen za podmínek, které mají místní pojištěnci. Což znamená poměrně velkou finanční spoluúčast a v některých případech i kompletní hrazení ošetření z vaší kapsy.

Evropská kartička pojištěnce nekryje dostatečně a na soukromých klinikách vůbec.  

Pro korunu si necháte koleno vrtat?

Ano, každý se snaží někdy ušetřit. Ale zrovna na pojištění do zahraničí bych šetřit nedoporučoval. Jistě, dá se díky online srovnávačům najít to nejlevnější řešení, ale pár desítek korun v kapse vám ve výsledku vlastně může pěkně zatopit. Díky té ušetřené korunce získáte nedostatečnou ochranu, nekvalitní asistenční služby a velmi omezený rozsah pojištění.

Radím vám dobře, nebuďte taková “držgrešle“ a smluvte si pojištění s co největším rozsahem krytí, i kdyby to mělo být o něco dražší. Plus si nezapomeňte si pročíst smluvní podmínky.

Hezky česky

“Du jú spík ingliš?“ Ne? Nevadí. Součástí kvalitní pojistky od zmíněné ERV Evropské pojišťovny je neomezená asistenční služba v češtině. Celosvětová síť Euro-Center vám pomůže v krizi přímo na místě. Kvalifikovaní pracovníci vám zajistí lékařskou péči v prověřených nemocnicích a zdravotnických centrech.

Stále vás to někam táhne?

Jsou muži, sportovci, dobrodruzi, obchodníci, baťužkáři a co já vím, kdo ještě, které to neustále někam táhne. Doma chvíli neposedí, jen co přijedou, zase odjíždění. Jste prototyp takového cestovatele? V tom případě by pro vás V tom případě by pro vás celoroční cestovní pojištění nemělo být žádnou novinkou. Jde o cenově výhodný balíček, který ušetří čas a vás nenechá na holičkách nikdy a nikde.

Máte řádně sbaleno?

Tak si to shrňme, ve vašem “kufru“ by určitě nemělo chybět cestovní pojištění s těmito náležitostmi:

– nejširší pojistná ochrana na českém trhu
– léčebné výlohy až do výše 10 000 000 Kč
– možnost celoročního pojištění
– vlastní česky hovořící non-stop asistenční služba

Kompletní informace o pojistkách od ERV Evropské najdete na www.ERVpojistovna.cz

Read more

Local News