Spolehlivá zakázková kovovýroba

Share

Kov je velice využívaným materiálem, protože je flexibilní. Je z něj vyroben nábytek, spotřebiče, auta, najdeme jej ve velkých předmětech i zcela malých. Proto jsou nepostradatelné služby, kde se zpracovává právě kov.

Zakázková kovovýroba na míru

Kov můžeme ohýbat, tvarovat, vyřezávat, svařovat, měnit jeho tvar i rozměry. Snadno se přizpůsobí, takže s ním lze pracovat přesně. Specializovaná firma vám zpracuje zakázku od návrhu až po samotnou realizaci. Můžete se jednat o CNC ohýbání plechů, kdy se materiál přizpůsobí individuálnímu přání zákazníka. Snadno se vytvoří nový objekt, nebo se vyrobí náhradní součástka, pokud se něco poničí. Kov je pevný a odolný materiál, z něhož se konstruují velké objekty i miniaturní prvky. Díky flexibilním možnostem zpracování a technologií zakázková kovovýroba splní prakticky každé vaše přání.

CNC laser a jeho využití

Laser se využívá v mnoha sférách, proto není divu, že existuje i CNC laser. S ním se pohodlně zpracují velké formáty materiálu, konstrukční kovy do velkých tlouštěk, precizní manipulace poslouží ovšem i malým prvkům. S takovým přístrojem se dají pálit jednotlivé kusy o malém množství, CNC laser poslouží i v sériové výrobě. Za pomocí laserových strojů se vytváří přesné výpalky z nerezových a hliníkových plechů nebo konstrukční oceli. Profesionální provedení zajistí až o 80 % méně otřepů na hliníku a nerezové oceli, takže se daný materiál maximálně využije a nevznikají nadbytečné odpady. Díky vymakaným strojům umí profesionálové vyrobit i běžně nedostupné prvky, které si zákazník vysní. Vypalování laserem je proto v současnosti tou nejefektivnější a nejpoužívanější technologií v oblasti zpracování kovů. Vše je přesné a kvalitní, zakázkové řezání laserem je rovněž realizováno v krátkých dodacích časech a za příznivou cenu. Podívejte se například na služby firmy Fletonex.cz.

Read more

Local News