Špatná místa pro rozchody

Share

Rozcházíte se s dívkou a nevíte, kde jí to říct? Určitě to nedělejte na následujících místech,  mohlo by to pro vás být velice nepříjemné.

10. U Vás doma

To je snad to nejhorší místo, kde jí říct, že už s ní nechcete být. Všude po bytě je totiž spousta křehkých věcí, které se po Vás budou dát hezky hodit. Když už jí tedy chcete zlomit srdce, udělejte to u ní doma.

9. V práci

Scéna, kterou může žena ztropit, může vést ke společenskému trapasu. Jak od Vašich spolupracovníků, tak od šéfa pak můžete jen poslouchat, že si takové záležitosti máte vyřídit doma. Raději se tedy vyvarujte rozchodům v pracovní době.

8. Na dovolené

Obzvláště na začátku by to bylo absolutně nelogické. Představa sdílení jednoho pokoje, dokonce i postele by nebyla dobrá. Nepočítaje zkažení celé dovolené a cesta (autem, busem, letadlem) zpátky by taky nemusela být příjemná.

7. Na svatbě

Krásná svatba je sen každé dívky a „útěk“ ženicha od oltáře je ta nejhorší noční můra. Je to to nejnecitnější místo pro rozchod – z toho se bude dívka dostávat opravdu hodně dlouho. To už si radši pořádně rozmyslete, než jí požádáte o ruku.

6. U rodičů

Všechno má své meze, stejně jako místa pro rozcházení. Pokud jsou v blízkosti rodiče, radši své rozhodnutí odložte. Trapná situace, která nastane, nebude moc příjemná. Navíc je to do jisté míry ponížení se před rodiči (před svými i jejími).

5. V kině

Jdete na krásný film a Vy jí řeknete, že se s ní rozcházíte. Co byste asi udělal? Možná byste své polovičce vylil do kolen coca-colu, rozházel po ní popcorn a odešel? Nehledě na to, že je to ztráta peněz, protože film si takto vůbec neužijete. Nechte to radši na další den.

4. V autě

Rozchod při řízení auta nedělá dobře. Soustředění se na jízdu by měla být primární, ničím nerozptylovaná činnost. V autě jste uvězněni v pasti – v případě agresivnosti nemáte kam utéci, při jízdě to může být extrémně nebezpečné.

3. V restauraci

Pozvat dívku na slušnou večeři jí může dát naději, že jí chcete říci něco důležitého, něco jí dát a něčím ji potěšit. Naopak, dostane od Vás „kopačky“, něco co ani v nejmenším nečekala a to může pěkně vyvést z míry.

2. Na pohřbu

Přece nechcete dělat ze smutné události ještě smutnější. Ať už umřel Váš nebo její blízký, není to dobré místo pro rozchod. Její city jsou více zranitelné a mohlo by jí to ublížit více, než si myslíte.

1. Virtuálně

Přes smsku, email nebo pouhé zavolání z Vás tedy hrdinu neudělá. Váš respekt u ní i ostatních lidí klesne na bod mrazu – neschopnost říci někomu něco nepříjemného do očí je vlastnost „srabů.“ Navíc elektronický rozchod zanechá důkaz, který může být v budoucnu použit proti Vám.

Read more

Local News