Jsem skutečně otcem svého dítěte?

Share

Otázka rodičovství je velmi ožehavé téma, a to obzvlášť pro muže, matka je totiž vždycky jistá. Pokud i vás trápí nedůvěra vůči partnerce, máte pochybnosti a chcete mít jistotu, že vychováváte své dítě, pak není nic snazšího než si udělat test otcovství. Teď vás asi napadlo, že to není pravda, přeci nemůžete vyložit karty na stůl a říct si o test otcovství. To skutečně dělat nemusíte, testy DNA je možné provést anonymně, a navíc z pohodlí vašeho domova. Poradíme vám, jak na to.

Kouzelný balíček zvaný P-TEST

K určení otcovství vám pomůže P-TEST. Co to je? Test DNA neboli sada na odebrání vzorků. Jak ji získáte a kdo vzorky vyhodnotí? P-TEST si lze objednat přes internet. S největší diskrétností vám firma zašle balíček a vy jí ho zase pošlete zpět se vzorky vaší DNA. P-TEST all inclusive zaručuje anonymitu při doručení, 100% pravost výsledků a je za velmi výhodnou cenu. Testy otcovství cena se pohybuje od třech do pěti tisíc.

Co musíte udělat?

Na vás je jen DNA test objednat. V rámci diskrétnosti můžete využít službu poste restante. Balíček si anonymně vyzvednete na poště. Je nutné odebrat stěr z ústní dutiny, je to bezbolestné a během chvilky hotové. Do 5 pracovních dnů můžete očekávat výsledky, průběh vyhodnocování lze sledovat i online.

Biologický vs. papírový táta

I když je možné provést testy otcovství v těhotenství, nemusí dojít k uznání otcovství. Ze zákona vyhrává ten, kdo bude uveden v rodném listě dítěte, a pokud se nechce svého postu vzdát ve váš prospěch, můžete se klidně soudit, ale s největší pravděpodobností dojde k popření otcovství.

Společnost poskytující DNA testy otcovství nabízí své služby již od roku 1998. Za tu dobu pomohla k bezpočtu přiznání otcovství. Kvalita testu je pravidelně kontrolována. Jejich heslo zní: „Získejte jistotu pomocí jediného testu!

Read more

Local News